X4 965 BE Overclock

SRooX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
Selam dostlar
Elimde amd phenom ii x4 965 be var ve o.c yapmak istiyordum yaptım 3.4 ten 3.8 e çıkarttım cpu-z de doğru 3.8 yazıyordu amd nin yazılımında da 3.8 yazıyordu fakat cine 15 ve windows ta hala 3.4 yazıyor başarılımı başarısızmı yaptım anlamadım yardım edermsiiniz voltaj vermedim auto da bıraktım otomatik 0.100 artmış not etmiştim

Skor değişimine bakarak anlamak mümkün.

Onu nereden öğreneciğim
HWinfo yükle. Orda voltaj gözükür. İşlemciyi stok ayarda teste sok indirdikten sonra orda yazan voltajı veya direk ss alıp at. HWinfo' yu sensors only seçeneğini seçip başlatman lazım.

HWinfo yükle. Orda voltaj gözükür. İşlemciyi stok ayarda teste sok indirdikten sonra orda yazan voltajı veya direk ss alıp at. HWinfo' yu sensors only seçeneğini seçip başlatman lazım.
Hemen yapıyorum
Post automatically merged:

Amd over drive dan belli olurmu

Untitled.webp

Untitled.webp

tüm değerler bunlar reis başak lazımmı

Son düzenleme:
Soğutucun var mı işlemcinin üstünde ve güveniyo musun ona?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri