asko56
80+ Silver
xbox a takıyorsun çalışıyor ama pc ye takınca çalışmıyormu1000TL ye Xbox hdd satılırmı 2 tb ucuzamı satıyorum piyasasımı bu?
xbox a takıyorsun çalışıyor ama pc ye takınca çalışmıyormu1000TL ye Xbox hdd satılırmı 2 tb ucuzamı satıyorum piyasasımı bu?
model biliyorsan 0 fiyat bak ona ortalama fiyat yaz misal 6 binse 4500 gibi size kalmısBenim hdd xbox özel olduğu için pahalı
Xboxa takıyorum fanı dönüyor ama okumuyor xbox görmüyor 2 tb depolama cıkmıyorxbox a takıyorsun çalışıyor ama pc ye takınca çalışmıyormu
xbox onu formatlaması gerekiyor o yüzden göremyordur depolama alanına gir yeniden formatlaXboxa takıyorum fanı dönüyor ama okumuyor xbox görmüyor 2 tb depolama cıkmıyor
depolama alanına girip sıfırlamı demem gerekiyorxbox onu formatlaması gerekiyor o yüzden göremyordur depolama alanına gir yeniden formatla
depolama alanına geldiginizde çıkan görüntüyü atındepolama alanına girip sıfırlamı demem gerekiyor
kabloyu arkadan baglayınAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burada görmüyor ama cihaz takılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
İnternetten baktım takınca xbox yazısının üstünde ışık yanıyormuş acaba kablosu falanmı bozukkabloyu arkadan baglayın
cihaz hiç görmüyor garip
kablo bozuk olabilir hdd dediginiz ürün kolay bozulucak bir ürün degilİnternetten baktım takınca xbox yazısının üstünde ışık yanıyormuş acaba kablosu falanmı bozuk
Hocam dm gelirmisiniz bir şey soraçağımkablo bozuk olabilir hdd dediginiz ürün kolay bozulucak bir ürün degil
geleyim yazHocam dm gelirmisiniz bir şey soraçağım
stokla alakalı o3900 tl 6 tb hdd almıştım sonra fiyat 36 bin olunca kullanmadım hdd sattım