Neler Yeni

XBOX 360 GAMEPAD ALINIR MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batuhan kaytaz
Arkadaşlar yakın zamanda gamepad almayı düşünüyorum çok pahalı bişey düşün müyorum o yüzden aşağıda linki olan kolu almayı düşünüyorum sizce o fiyata değer mi ? beni uuzn götürür mü? kullnan arkadaşlar varsa yarımcı olsunlar lütfen

onr1818

80+ Bronze
Arkadaşlar yakın zamanda gamepad almayı düşünüyorum çok pahalı bişey düşün müyorum o yüzden aşağıda linki olan kolu almayı düşünüyorum sizce o fiyata değer mi ? beni uuzn götürür mü? kullnan arkadaşlar varsa yarımcı olsunlar lütfen

imitasyon kol almayın gerek yok

trackm1

80+
ben 4 yıldan fazla kullandım sadece 1 tuşu bozuldu o kadar ama yani ben derim iyi diğeri der kötü çok bir şey söyleyemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn

fifa 21 oynamak ıcın almıstım bu sene dahıl full tıme kullandım ama ben perakende bı mekandan almıstım bı sıkıntı olmadı ekstra drıver kullanmamak ıcın almıstım gecerlı fp ıcınde ıyı ürün alabılırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fifa 21 oynamak ıcın almıstım bu sene dahıl full tıme kullandım ama ben perakende bı mekandan almıstım bı sıkıntı olmadı ekstra drıver kullanmamak ıcın almıstım gecerlı fp ıcınde ıyı ürün alabılırsın.
ben 100 TL'ye almıstım cok zamlanmıs
Mesaj otomatik birleştirildi:

250 tl buna vermek yerıne f310 alabılırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,386
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom