Xbox gamepad için batarya tavsiyesi

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
800
Xbox gen9 gamepad için batarya arayışındayım. 800TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerine açığım.
Ben bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum yorumları:

comse Xbox One S X Series S X Batarya Åarj Dock Stand 4 Adet 1200 Mah Pil Dahil Tyx1615 Fiyatı, Yorumları - Trendyol iyiydi.

Elimde AA ve AAA(ni-mh / ni-CD) pilleri şarj edebilen adaptörüm var.
Attığım linki almak mı mantıklı yoksa GP Recyko E411 Usb Aa-aaa Åarj Cihazı + Recyko 2700 Mah Aa Kalem Pil 4
Şöyle pil seti almak mı?

Xbox gen9 gamepad için batarya arayışındayım. 800TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerine açığım.

comse Xbox One S X Series S X Batarya Åarj Dock Stand 4 Adet 1200 Mah Pil Dahil Tyx1615 Fiyatı, Yorumları - Trendyol iyiydi.

Attığım linki almak mı mantıklı yoksa GP Recyko E411 Usb Aa-aaa Åarj Cihazı + Recyko 2700 Mah Aa Kalem Pil 4
Şöyle pil seti almak mı?
Kanka kusura bakma samimiyetten böyle hitap ediyorum. Gamepad için batarya/şarjlı pil çok boş iş. Batarya alacaksan hem iki tane alıcaksın biri hep hazırda bekleyecek. Onun yerine git kalem pil al 4lü çekmecende dursun. Yok şarj edicem yok batarya bitti emin ol toz pembe gibi geliyo ama çok büyük bir külfet. Direkt şarj edilir pil bile alma, hazır kalem pil al.

Kanka kusura bakma samimiyetten böyle hitap ediyorum. Gamepad için batarya çok boş iş. Alacaksan iki tane alıcaksım biri hep hazırda bekleyecek. Onun yerine git kalem pil al 4lü çekmecende dursun. Yok şarj edicem yok batarya bitti emin ol toz pembe gibi geliyo ama çok büyük bir külfet.
O zaman şöyle ifade edeyim ben kameramda Duracell'in şarjlı pillerini kullandım hep o yüzden beni çok etkilemez oturduğum yerde marketler hep araba mesafesi zaten pillerde çok pahalı 1 kere alayım 1 daha almayayım diye düşünüyorum.

O zaman şöyle ifade edeyim ben kameramda Duracell'in şarjlı pillerini kullandım hep o yüzden beni çok etkilemez oturduğum yerde marketler hep araba mesafesi zaten pillerde çok pahalı 1 kere alayım 1 daha almayayım diye düşünüyorum.
Ben batarya ile kullandım olucaksa 2 tane olucak ki en az mantığı olsun. Sürekli pil şarj etmek gerçekten bayıyor ama siz kamerada da kullanıyorsanız en azından ihtiyacınıza yönelik şarjlı pil almanız çok daha iyi olur

Böyle üründen 4 adet alsan 16 kere pil değiştirebilirsin. Yıllarca kullanabilirsin. Sarjlı pille bence hiç uğraşma.
158TL sepette
bilmiyorum ben bunu almayı düşündüm hem 607tl https://www.amazon.com.tr/GP-Cihazı-2600mAh-Kalem-Pilli/dp/B0DBGDFC8S/ref=sr_1_1?sr=8-1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni çıkmışlar

Şöyle pil seti almak mı?
Gp nin 2600 mah lik şarjlı pillerini al geç

Geri