Neler Yeni

Xbox gamepad için batarya tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan
Bütçe
800
Xbox gen9 gamepad için batarya arayışındayım. 800TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerine açığım.
Ben bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum yorumları:

comse Xbox One S X Series S X Batarya Åarj Dock Stand 4 Adet 1200 Mah Pil Dahil Tyx1615 Fiyatı, Yorumları - Trendyol iyiydi.

Elimde AA ve AAA(ni-mh / ni-CD) pilleri şarj edebilen adaptörüm var.
Attığım linki almak mı mantıklı yoksa GP Recyko E411 Usb Aa-aaa Åarj Cihazı + Recyko 2700 Mah Aa Kalem Pil 4
Şöyle pil seti almak mı?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,397
İsim
Berk
Xbox gen9 gamepad için batarya arayışındayım. 800TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerine açığım.

comse Xbox One S X Series S X Batarya Åarj Dock Stand 4 Adet 1200 Mah Pil Dahil Tyx1615 Fiyatı, Yorumları - Trendyol iyiydi.

Attığım linki almak mı mantıklı yoksa GP Recyko E411 Usb Aa-aaa Åarj Cihazı + Recyko 2700 Mah Aa Kalem Pil 4
Şöyle pil seti almak mı?
Kanka kusura bakma samimiyetten böyle hitap ediyorum. Gamepad için batarya/şarjlı pil çok boş iş. Batarya alacaksan hem iki tane alıcaksın biri hep hazırda bekleyecek. Onun yerine git kalem pil al 4lü çekmecende dursun. Yok şarj edicem yok batarya bitti emin ol toz pembe gibi geliyo ama çok büyük bir külfet. Direkt şarj edilir pil bile alma, hazır kalem pil al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka kusura bakma samimiyetten böyle hitap ediyorum. Gamepad için batarya çok boş iş. Alacaksan iki tane alıcaksım biri hep hazırda bekleyecek. Onun yerine git kalem pil al 4lü çekmecende dursun. Yok şarj edicem yok batarya bitti emin ol toz pembe gibi geliyo ama çok büyük bir külfet.
O zaman şöyle ifade edeyim ben kameramda Duracell'in şarjlı pillerini kullandım hep o yüzden beni çok etkilemez oturduğum yerde marketler hep araba mesafesi zaten pillerde çok pahalı 1 kere alayım 1 daha almayayım diye düşünüyorum.

Gurkanpiro

80+ Platinum

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,397
İsim
Berk
O zaman şöyle ifade edeyim ben kameramda Duracell'in şarjlı pillerini kullandım hep o yüzden beni çok etkilemez oturduğum yerde marketler hep araba mesafesi zaten pillerde çok pahalı 1 kere alayım 1 daha almayayım diye düşünüyorum.
Ben batarya ile kullandım olucaksa 2 tane olucak ki en az mantığı olsun. Sürekli pil şarj etmek gerçekten bayıyor ama siz kamerada da kullanıyorsanız en azından ihtiyacınıza yönelik şarjlı pil almanız çok daha iyi olur

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
İshak Çakır
Benim 8 tane şarjlı pilim var , dönüşümlü şekilde şarj edip kullanıyorum . Şöyle bir şey mis gibi iş görüyor.

Varta Plug Charger

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle üründen 4 adet alsan 16 kere pil değiştirebilirsin. Yıllarca kullanabilirsin. Sarjlı pille bence hiç uğraşma.
158TL sepette
bilmiyorum ben bunu almayı düşündüm hem 607tl https://www.amazon.com.tr/GP-Cihazı-2600mAh-Kalem-Pilli/dp/B0DBGDFC8S/ref=sr_1_1?sr=8-1
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni çıkmışlar

Bünyamina

80+ Platinum

YazılımKafa

80+ Gold

Şöyle pil seti almak mı?
Gp nin 2600 mah lik şarjlı pillerini al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,783
Üyeler
167,551
Son üye
bywick33
Top Bottom