Neler Yeni

xbox 360 oyun konsolu çipsiz nasıl kırılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Baklacı
merhabalar ben geçenlerde bir xbox 360 aldım bir arkadaşımdan, rdr , gta 5 falan oynıycaktım ama konsolu güncellerken her zaman hata alıyorum güncelleme tam tamamlanacakken sonda hata veriyor ve ben "xbox live" a bağlanamıyorum (bunun için bir çözümünüz var ise yazarsanız sevinirim), ve xbox live a bağlanamadığım için xbox u kırık oynamak istiyorum yani kopya oyun oynamak istiyorum ama xbox'un içinde herhangi bir çip yok ve benim yaşadığım şehirde yani hatayda çip taktirabileceğim bir yer de yok o yüzden bana çipsiz nasıl kopya oyun oynayabilirim yada çipsiz nasıl kırabilirim yada o güncellemeyi nasıl yapabilirim söylerseniz mutlu olurum

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
merhabalar ben geçenlerde bir xbox 360 aldım bir arkadaşımdan, rdr , gta 5 falan oynıycaktım ama konsolu güncellerken her zaman hata alıyorum güncelleme tam tamamlanacakken sonda hata veriyor ve ben "xbox live" a bağlanamıyorum (bunun için bir çözümünüz var ise yazarsanız sevinirim), ve xbox live a bağlanamadığım için xbox u kırık oynamak istiyorum yani kopya oyun oynamak istiyorum ama xbox'un içinde herhangi bir çip yok ve benim yaşadığım şehirde yani hatayda çip taktirabileceğim bir yer de yok o yüzden bana çipsiz nasıl kopya oyun oynayabilirim yada çipsiz nasıl kırabilirim yada o güncellemeyi nasıl yapabilirim söylerseniz mutlu olurum
Jtag - Rgh : Oyunları HardDisk'e atıp oynayabilirsiniz.Oyun fiyatlari 5 - 10 Tl arasi online girilmez, girdiğin anda banlanırsın. Yapılma ücreti 100 TL civarı diye biliyorum.

Fw : Oyunları kopya dvd'den oynarsin oyunlarin fiyatlari 10 - 20 tl arasindadir. Online girilir banlanma riski var ama 2 - 3 yıldır banlanan yok diye biliyorum. Yapılma ücreti 50 tl civarindadir.

Xkey : Oyunları harddiske atıp oynarsin online girilir banlanan gormedim su ana kadar yapilma ucreti 250 - 300 tl civari.

Bence en sagliklisi xkey ama genede sen bilirsin hepsini acikladim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Baklacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jtag - Rgh : Oyunları HardDisk'e atıp oynayabilirsiniz.Oyun fiyatlari 5 - 10 TL arasi online girilmez, girdiğin anda banlanırsın. Yapılma ücreti 100 TL civarı diye biliyorum.

Fw : Oyunları kopya dvd'den oynarsin oyunlarin fiyatlari 10 - 20 TL arasindadir. Online girilir banlanma riski var ama 2 - 3 yıldır banlanan yok diye biliyorum. Yapılma ücreti 50 TL civarindadir.

Xkey : Oyunları harddiske atıp oynarsin online girilir banlanan gormedim su ana kadar yapilma ucreti 250 - 300 TL civari.

Bence en sagliklisi xkey ama genede sen bilirsin hepsini acikladim.
peki bunlardan birini ben evde kendim bedava bir şekilde yapabiliyor muyum

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Baklacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nerde yapılıyorsa orda yapman daha iyi olur senin için. hata yapma riski azalır
hatadan bir şey olmaz ilk mesajda dediğim gibi benim şehrimde maalesef bunları yapacak bir yer yok o yüzden ben kendim yapmaya çalışıcam

falcon02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Miraç Sökmen
merhaba kırabildinizmi acaba ben nasıl fw atacağımı tam çözemedimde

Top Bottom