Gerçek Walter White
80+ Bronze
Dahası
xbox 360 veya ps3 bu devirde alınır mı almayı düşünüyorum ama şüpheleliyim
biz bu durumlara düşürenler utansınVay be . Ülkedeki duruma bak.ben 360 alırdım.
bana biraz abartıyosun gibi geldi git keyif çayını içbiz bu durumlara düşürenler utansın
eğer ps 3 alırsan daha geniş bir oyun kütüpahanesine sahip olursun bildiğim kadarıyla xbox 360 daki çoğu oyun steamde varxbox 360 veya ps3 bu devirde alınır mı almayı düşünüyorum ama şüpheleliyim
Ps3 al bazı yerlerde kırdır oyun yüklet (güvenilir olsun) kesinliklexbox 360 veya ps3 bu devirde alınır mı almayı düşünüyorum ama şüpheleliyim
kendi kırıp oyun yükleyebilir çok basit türkçe yama bile yapılıyorPs3 al bazı yerlerde kırdır oyun yüklet (güvenilir olsun) kesinlikle
Hocam ben kirdim ama oyun yükleyemedimkendi kırıp oyun yükleyebilir çok basit türkçe yama bile yapılıyor
multiman kurdunmu ? bende kıramadım aga flashı algılamıyor kafayı yiycemHocam ben kirdim ama oyun yükleyemedim
Bence neden alınmasın 2. El uygun fiyatlı bulduysan mesela bende 2020 başında psp aldımxbox 360 veya ps3 bu devirde alınır mı almayı düşünüyorum ama şüpheleliyim