Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

Elbette cyclone 2 bütçesi çıkarsa çok mantıklı. Hatta bu fiyatın en iyi gamepadi. Kendisi tahminen çok harcamak istemiyor diye düşünerek battle axe pro için yorum yaptım.
Nova da tercih edilmez mı mesela

bu bütçede gamesir cyclone 2 varken başka gamepad alınmaz bence

gamesir cyclone 2 niye bu kadar öneriliyor bilgim yok acıkcası cok gamepadler ile ilgili ama yukarıdada biri demis o fiyata cıkmadan da kaliteli birsey alabiliyorsam onu tercih ederim battle axe pro gozume guzel geldi acıkcası alıcam simdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu indirime girmiş bu nasıl sizce?
Elbette cyclone 2 bütçesi çıkarsa çok mantıklı. Hatta bu fiyatın en iyi gamepadi. Kendisi tahminen çok harcamak istemiyor diye düşünerek battle axe pro için yorum yaptım.

gamesir cyclone 2 niye bu kadar öneriliyor bilgim yok acıkcası cok gamepadler ile ilgili ama yukarıdada biri demis o fiyata cıkmadan da kaliteli birsey alabiliyorsam onu tercih ederim battle axe pro gozume guzel geldi acıkcası alıcam simdi

200 tl kuponla çok iyi fiyata geliyor ki kuponsuzda iyi fiyat ben alırdım

cyclone 2 dediğimiz cihazın diğer önerilen cihazlardan farkı
- TMR olması
- Hair Trigger özelliğinin olması
- 1020 Stick Resolution var muazzam bir rakam aşırı hassas kontrol sağlar standart hall effectlerde bu değer 200-255 arasıdır
- 1000 Hz polling rate bluetooth hariç her platformda vermesi ps4, switch vb. diğer desteklediği platformlar normalde diğer gamepadlerin çoğu sadece xinput ile verebilir bu değeri
- dpad, trigger dahil mekanik tuşlara sahip axe pro da sadece ana tuşlar mekanik
- mobil uygulama + telefon apart desteği

cyclone 2 muazzam bir gamepad parasının her kuruşuna kadar hak ediyor

bu arada sorduğun machenike g1 pro tmr bir gamepad ama çok basit bir gamepad gyroscope yok makro tuş yok trigger lock yok vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,632
Üyeler
183,149
Son üye
ferhat2112
Geri