Neler Yeni

Yardım Xbox 9. nesil gamepad bu fiyata alınır mı?

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Yusuf Gümüş

Bünyamina

80+ Platinum
Son düzenleme:

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Yusuf Gümüş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
2.2 2.3k ya alinir ben de aldım incehesaptan gayet memnunum Yanına şarjlı pil alman lazım kablosuz kullanım için GP marka alabilirsin

liluzivert

80+ Bronze
Çok daha iyi ne kolu var?
Ne alınır peki?

Mesaj otomatik birleştirildi:

xbox kolu normalde xbox dışında alınmaz zaten 35 dolarlık kol türkiyeye vergiyle 70 80 dolara geliyor konsol ürünlerinde %100 vergi var
bilgisayara xbox gamepadi almak mantıksız pc dongle yok ulan şarj etme bile yok bomboş kol stick drift oluyor 125hz

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
çok daha iyi kollar var alınmaz
Ne var mesela?

xbox kolu normalde xbox dışında alınmaz zaten 35 dolarlık kol türkiyeye vergiyle 70 80 dolara geliyor konsol ürünlerinde %100 vergi var
bilgisayara xbox gamepadi almak mantıksız pc dongle yok ulan şarj etme bile yok bomboş kol stick drift oluyor 125hz
Bunu mu öneriyorsun hem xbox kolu drift yapsa bile garantisi var

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif

Herhangi bir bluetooth adaptör ile bağlanıyor zaten xbox kol. Kendim kullanıyorum geçen sene bu zamanlar 1900TL'te almıştım ve çok memnunum. PC uyumluluk konusunda tartışmasız en iyisi.

sen al kankam hadi isine
Kanka adamı niye tersliyon fikrini belirtmiş. Biz sana bu ürünü önerme işine bak diyor muyuz?

liluzivert

80+ Bronze
Herhangi bir bluetooth adaptör ile bağlanıyor zaten xbox kol. Kendim kullanıyorum geçen sene bu zamanlar 1900TL'te almıştım ve çok memnunum. PC uyumluluk konusunda tartışmasız en iyisi.
siz o parayı verin birde üstüne bt adaptör alın abicim 3000 liralık kolda bluetoothla bağlayacam he

hayır parasına değmediği açık ve net hala inatla övüyonuz

bluetooth ve 2.4 ghz bir mi allah aşkına şarj bile olmuyor lan kol

Kanka adamı niye tersliyon fikrini belirtmiş. Biz sana bu ürünü önerme işine bak diyor muyuz?
siz anlamıyosunuz çünkü laftan xbox kolunu en iyi kol zannediyosunuz kendin yazmışsın işte uyumluluk konusunda tartışmasın en iyisi diye diğer xbox layoutlu kollarla tamamen aynı işi yapıyor türkiyede sırf konsol ürünü olduğu için ek %100 vergilendirilen bir kolu araştırmadan alıp çok güzel çok güzel diye birbirinizi poh pohlamanız garip alınmaz işte abicim zorlama

Son düzenleme:

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
siz o parayı verin birde üstüne bt adaptör alın abicim 3000 liralık kolda bluetoothla bağlayacam he

hayır parasına değmediği açık ve net hala inatla övüyonuz

bluetooth ve 2.4 ghz bir mi allah aşkına şarj bile olmuyor lan kol

siz anlamıyosunuz çünkü laftan xbox kolunu en iyi kol zannediyosunuz kendin yazmışsın işte uyumluluk konusunda tartışmasın en iyisi diye diğer xbox layoutlu kollarla tamamen aynı işi yapıyor türkiyede sırf konsol ürünü olduğu için ek %100 vergilendirilen bir kolu araştırmadan alıp çok güzel çok güzel diye birbirinizi poh pohlamanız garip alınmaz işte abicim zorlama
:ROFLMAO::ROFLMAO: Kral hayırdır sen niye bu kadar gerginsin? Almışım ürünü beğenmişim fikrimi belirtiyorum neyin zorlaması neyin poh pohlaması ayık mısın sen? Sana göre parasına değmez bana göre değer herkesin kendi fikri. Fikrini söyle çekil kenara tantana yapıp insanları tersleyeceğine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom