Neler Yeni

xbox 9. nesil gamepad mi yoksa monster pusat gamepad mi?

Zerey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz Selim Zerey
Merhabalar. ben pc de kullanmak için gamepad arayışındayım. itopyada 2.200 liraya x box gamepad var. onu mu almalıyım yoksa 1.500 liralık pusat gamepad işimi görür mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Doruk Emekçi
Merhabalar. ben pc de kullanmak için gamepad arayışındayım. itopyada 2.200 liraya x box gamepad var. onu mu almalıyım yoksa 1.500 liralık pusat gamepad işimi görür mü?
Dostum bu sorulacak soru değil. Xbox kolu ile monster kolunu karşılaştırmak Xbox'a büyük ayıp. Monster kolunda hem trigger tuşlarından hemde analoglarında yaklaşık olarak %20 civarında ölü bölge var. Başını çok ama çok fazla ağrıtır.
Monster kolunun tek artısı şarjlı olması.

Alacaksan Xbox kolu al. Ama Xbox kolu alınca yanında bir çift şarjlı pil ve şarjlı pil istasyonu almanı öneririm. 1 yıldır kullanıyorum ve gram sıkıntısını görmedim. Xbox'tan şaşma dostum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Xbox daha iyi olur. Monster ın önceki seri gamepad ini kullanıyorum ve joystick arızası var yani garanti bittikten hemen sonra oldu :D.

İlk seri monster joystick var 2019 model bi de xbox var net xbox

Top Bottom