olabilirben dün forumda gezerken gördüm de bunun bir de x20 modeli varmış o daha iyi diyorlar bazen stoklara vs geliyormş
Amazonun kendisinden. Zaten başka satıcı olsa bu kadar ilgilenmezdiAmazonda hangi satıcıdan aldın hocam
Acelen yoksa biraz daha biriktir dualsense al. Ama yok bütçe çıkmıyor diyorsan al geçBende çok kararsızım hocam indirim bekleme kısmında, bir yanım al gitsin diyor diğer kısımda bekle ne acelen var diyor
2 adet alacağım için dualsense biraz pahalıya kaçabilir hocamAmazonun kendisinden. Zaten başka satıcı olsa bu kadar ilgilenmezdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acelen yoksa biraz daha biriktir dualsense al. Ama yok bütçe çıkmıyor diyorsan al geç
Al gitsin o zaman bu fiyata alınacak en iyisi2 adet alacağım için dualsense biraz pahalıya kaçabilir hocam
bende acaba o yönde mi bir karar versem diye düşünmüyor değilim hocam temudan felanKullanıyorum ve önermem. Ali den temu dan mekanik butik gamepadlerden al çok daha keyifli kullanımları var.
Gamesir Easysmx ve Machenike gibi
Daha hızlı örnekleme sahipler ayrıca tuşlar mekanik olabiliyor ve batarya seçeneği çok daha iyi. Malzeme olarak belli modeller dışında xbox daha iyi (çok büyük fark değil.)bende acaba o yönde mi bir karar versem diye düşünmüyor değilim hocam temudan felan
Easymx x15 manyak hoşuma gitti hocam bunlarda sıkıntı olur mu bir fikrin varmı alınır mı? yaniKullanıyorum ve önermem. Ali den temu dan mekanik butik gamepadlerden al çok daha keyifli kullanımları var.
Gamesir Easysmx ve Machenike gibi