Xbox 9.nesil gamepad hk

Amazonda hangi satıcıdan aldın hocam
Amazonun kendisinden. Zaten başka satıcı olsa bu kadar ilgilenmezdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende çok kararsızım hocam indirim bekleme kısmında, bir yanım al gitsin diyor diğer kısımda bekle ne acelen var diyor 😂
Acelen yoksa biraz daha biriktir dualsense al. Ama yok bütçe çıkmıyor diyorsan al geç

Amazonun kendisinden. Zaten başka satıcı olsa bu kadar ilgilenmezdi

Acelen yoksa biraz daha biriktir dualsense al. Ama yok bütçe çıkmıyor diyorsan al geç
2 adet alacağım için dualsense biraz pahalıya kaçabilir hocam

Kullanıyorum ve önermem. Ali den temu dan mekanik butik gamepadlerden al çok daha keyifli kullanımları var.

Gamesir Easysmx ve Machenike gibi

Kullanıyorum ve önermem. Ali den temu dan mekanik butik gamepadlerden al çok daha keyifli kullanımları var.

bende acaba o yönde mi bir karar versem diye düşünmüyor değilim hocam temudan felan

bende acaba o yönde mi bir karar versem diye düşünmüyor değilim hocam temudan felan
Daha hızlı örnekleme sahipler ayrıca tuşlar mekanik olabiliyor ve batarya seçeneği çok daha iyi. Malzeme olarak belli modeller dışında xbox daha iyi (çok büyük fark değil.)

Machenike G5 PRO
Gamesir T4 Cyclone Pro
Easysmx10
Gamesir T4 Kaleid (Kablolu en iyisi)

Aliexpress karacuma yı bekliyorum ciddi indirim olursa güzel olur.

8BitDo Ultimate 2C öneriririm. Xbox'tan daha iyi bir gamepad. Xbox'un tek avantajı garantisi var.

Easymx x15 manyak hoşuma gitti hocam bunlarda sıkıntı olur mu bir fikrin varmı alınır mı? yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,608
Üyeler
173,843
Son üye
Mr.MFatih
Geri