Xbox kolu yerine arkadaşın önerdiği çok daha iyi olur. Hatta 1k daha ucuz olarak bu da alınabilir bu da orjinal Xbox kolundan daha iyidir.Evet xboxtan çok daha iyi bir deneyim yaşatması garanti olacaktır. Chatgptye xbox 9. Nesil ile bu kolu karşılaştır de sana detaylıca anlatsın neden bu alınır
Pc için uyumluluk sorunları var ve kullansanız dahi xbox kolundan avantajı yok. Bahsettiğim kolların tamamı pc oyunculuğu için hem xbox hem de dualsenseden daha iyi3.300 TL'ye DualSense alabilmek için çıkamıyor musun?
Ne gibi sorunlar bilmiyorum ama 4 kişi N11 üzerinden aldık. Spider-Man serisi olsun God of War serisi olsun Last of Us serisi olsun Detroit gibi oyunları hep oynadık ne sorun oluyormuş merak ettim. Vallahi milletin çok övmesiyle indirimde 2 tane aldım DualShock kolunun rahatlığını bile vermedi bana maalesef. O yüzden rafta tozlar içinde 2 gün kullandım duruyor öyle DualSense çok rahat geldi bana ve oyunlarda Spider-Man gibi oyunda trigger mi titreme özelliği çok zevkli.Pc için uyumluluk sorunları var ve kullansanız dahi xbox kolundan avantajı yok. Bahsettiğim kolların tamamı pc oyunculuğu için hem xbox hem de dualsenseden daha iyi
Trigger titreşimi dediğiniz gibi çok güzel ama asıl satış noktası olan haptic feedback ve adaptif trigger özellikleri PlayStation oyunlarında oluyor zaten. Kalan oyunlarda titreşimde de bağlantıda da sorunlar olabiliyor. Hatta sony bu sorunlar için dsx isminde kolu xinput olarak tanıtacak bir program da yaptı. Forumlarda birkaç güne bir pc oyuncularının sorun başlıklarını görebilirsiniz. Aynı zamanda pcde tetik titreşimi xboxta da var. Gene dediğim noktaya geliyor bir yerde, xbox kolundan üstünlüğü pc'de ps oyunları hariç oyunlarda yok.Ne gibi sorunlar bilmiyorum ama 4 kişi N11 üzerinden aldık. Spider-Man serisi olsun God of War serisi olsun Last of Us serisi olsun Detroit gibi oyunları hep oynadık ne sorun oluyormuş merak ettim. Vallahi milletin çok övmesiyle indirimde 2 tane aldım DualShock kolunun rahatlığını bile vermedi bana maalesef. O yüzden rafta tozlar içinde 2 gün kullandım duruyor öyle DualSense çok rahat geldi bana ve oyunlarda Spider-Man gibi oyunda trigger mi titreme özelliği çok zevkli.
Mantıklı tamamen kişiden kişiye değişir ama ben herhangi bir sorun yaşamadığım için DualSense tarafından devam edeceğim. Xbox çok kaba duruyor elimde artı olarak L2 r2 tuşlarına elimi koyunca birleşik gibi hissediyorum. Maalesef rafların içinde çürüyüp gidecek. Teşekkürler.Trigger titreşimi dediğiniz gibi çok güzel ama asıl satış noktası olan haptic feedback ve adaptif trigger özellikleri PlayStation oyunlarında oluyor zaten. Kalan oyunlarda titreşimde de bağlantıda da sorunlar olabiliyor. Hatta sony bu sorunlar için dsx isminde kolu xinput olarak tanıtacak bir program da yaptı. Forumlarda birkaç güne bir pc oyuncularının sorun başlıklarını görebilirsiniz. Aynı zamanda pcde tetik titreşimi xboxta da var. Gene dediğim noktaya geliyor bir yerde, xbox kolundan üstünlüğü pc'de ps oyunları hariç oyunlarda yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ergonomi konusu herkese göre değişir orası ayrı bir mesele, bence xbox kolu elime daha güzel oturuyor uzun oynarken elimi yormuyor. Ama ps düzeni ve dualsense ergonomisi de size güzel gelir burası tamamen subkektif
Ben teşekkür ederim. Keşke bu pse has özellikleri başka oyunlara da gelse de ömrüne değil işlevine bakacak kişilere önersem kolu ama malesef. Şu ana kadar adaptif trigger kullanan sony harici sanırsam tek marka Türkiye de flydigi. Onun da en yüksek modeli olan Apex serisinde varMantıklı tamamen kişiden kişiye değişir ama ben herhangi bir sorun yaşamadığım için DualSense tarafından devam edeceğim. Xbox çok kaba duruyor elimde artı olarak L2 r2 tuşlarına elimi koyunca birleşik gibi hissediyorum. Maalesef rafların içinde çürüyüp gidecek. Teşekkürler.
bende bi düzeltme yapayım unutmuşum bazı oyunlarda xbox tuş simgeleri gösteriyordu kabloyu tak çıkar yapınca düzeliyordu.Ben teşekkür ederim. Keşke bu pse has özellikleri başka oyunlara da gelse de ömrüne değil işlevine bakacak kişilere önersem kolu ama malesef. Şu ana kadar adaptif trigger kullanan sony harici sanırsam tek marka Türkiye de flydigi. Onun da en yüksek modeli olan Apex serisinde var
Kart yenilensin de öyle bakarım şuan bakıp bakıp dururum ancaRica ederim ne demek, sorunuz olursa gene etiketlerseniz aklınıza takılan bir kol olursa yardımcı olurum