Xbox 9. Nesil kol vs dualsense

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,163
Hangisi daha iyidir?

1600tl ye hiç kullanılmamış series x çıkması 9. Nesil kol vs hiç kullanılmamış dualsense kutusunda
pcde kullanacağım FIFA da 2. Kol olarak

Dualsense. Fakat PC'de kullanmak için ayrıca program gerekiyormuş.

Hangisi daha iyidir?

1600tl ye hiç kullanılmamış series x çıkması 9. Nesil kol vs hiç kullanılmamış dualsense kutusunda
Özellik bakımından dualsense ancak uyumluluk bakımından xbox 9. nesil hala uyumsuzluk sorunları oluyor bazen (eskisi kadar olmasada) kendimde bizzat kullandığımdan söylüyorum (dualsenseyi)

Son düzenleme:
Hangisi daha iyidir?

xbox 9. nesil pc de daha iyi

PC de xbox direk uyumlu bende anlamıyorum ona göre aldım. Kolla oynarken bile elim hala klavyeye gidiyor alışamadım. Boşuna dememiş büyüklerimiz alışmamış tte don durmaz.

PC de xbox direk uyumlu bende anlamıyorum ona göre aldım. Kolla oynarken bile elim hala klavyeye gidiyor alışamadım. Boşuna dememiş büyüklerimiz alışmamış tte don durmaz.
FIFA hariç oynanmıyo ya kolla

Hocam sizin açtığınız konudan MSI gc20 almıştım 350tlye kolu aldıktan sonra hiç klavye kullanmasın gelmedi benim oyun oynarken FPS oyunlari dışında çok güzel deneyim sunuyor

Geri