Rocket League, Genshin, Fall Guys bunlarda deneKuzenimden 1 haftalığına ödünç aldım kendime alsam mı değer mi diye test etmek istiyorum. Ücretsiz oyun önerir misiniz? 50gb falan yer var pc de
Titreşimlerini vs. kullanabileceğim bir oyun olsun lütfen
Fall guys harbi sarar bu aradaRocket League, Genshin, Fall Guys bunlarda dene
Dead CellsKuzenimden 1 haftalığına ödünç aldım kendime alsam mı değer mi diye test etmek istiyorum. Ücretsiz oyun önerir misiniz? 50gb falan yer var pc de
Dead cells ücretsiz değilDead Cells
9.nesil yerine 8.nesil tercih edebilirsin daha uygun olur arasında pek bir fark yok Nsun4, Forza, Rdr2 oynaması çok zevkli oluyor kendim denemiştim ama bu oyunksr ücretsiz değil korsan indirebilirsin nsun4 ama 50 go yeter mi bilemiyorum Aslında kontrolcü ile oynamak daha zevkli oluyor çoğu oyunu ücretsiz olarak Fall Guys ve Rocket league dene eğer FIFA/UFC gibi oyunlar oynamayı seviyorsan onlarlada iyi oynanır FIFA 17/18 depolaması uyuyor korsan olarak indirebilirsinKuzenimden 1 haftalığına ödünç aldım kendime alsam mı değer mi diye test etmek istiyorum. Ücretsiz oyun önerir misiniz? 50gb falan yer var pc de
Pardon ücretsiz istediğinizi görmemişimDead cells ücretsiz değil
Konu sahibi ben değilim sadece belirtmek istedimPardon ücretsiz istediğinizi görmemişim
Onu da görmemişim :SPardon ücretsiz istediğinizi görmemişim