Neler Yeni

Öneri Xbox 9.Nesil vs PS5 gamepad

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
gördüm sony işini garantiye almıştır bazılarında bir kaç gün yada ay sonra sorun olmuş çok şükür bende olmadı
Umarım sorunsuz kullanırsın. Ben tedirgin oldum, yeni seri çıkana kadar alma fırsatım olsa da beklerim.

w1B3

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Hakkı Mürev
ben xbox game pad alırdım arkadaşlarım ps4 koluyla forza falan oynuyo pc de ama 5 hakkında bilgim yok
Onda titreşim sorunu varmış diye duydum. Forza'da falan sadece sağ taraf veya sol taraf titriyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gördüm sony işini garantiye almıştır bazılarında bir kaç gün yada ay sonra sorun olmuş çok şükür bende olmadı

titreşim ps5 kolu daha iyi hissediyorsun
Sizde PS5 kolu mu var?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Umarım sorunsuz kullanırsın. Ben tedirgin oldum, yeni seri çıkana kadar alma fırsatım olsa da beklerim.
pro bekle

Onda titreşim sorunu varmış diye duydum. Forza'da falan sadece sağ taraf veya sol taraf titriyormuş.

Sizde PS5 kolu mu var?
forzada yolun kenarların da vardı titreşim galiba düz yolda yok

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
O sorun değil, kolun yapısı. Sol taraftaki titreşim motoru büyük titreşimleri, sağdaki titreşim motoru küçük titreşimleri veriyor. Yani kolda problem var sadece bir taraf çalışıyor diye bir şey yok.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
O sorun değil, kolun yapısı. Sol taraftaki titreşim motoru büyük titreşimleri, sağdaki titreşim motoru küçük titreşimleri veriyor. Yani kolda problem var sadece bir taraf çalışıyor diye bir şey yok.
kolda sorun yok ki

xbox gamepad tamiri pahalı

xbox un L3 tuşunda sorun olmuştu

Top Bottom