Xbox Aniden Kapandı

priwchu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
Arkadaşlar fortnite oynuyordum aniden kapandı.nedeni nedir?herhangi bir ayardan dolayı falan mı?

• Hahaha
Reaksiyonlar: f0ze
Beyler çok acil yardıma ihtiyacım var.

Ekler

• 20220410_211335.jpg
    20220410_211335.jpg
    1.7 MB · Hit: 91
Arkadaşlar fortnite oynuyordum aniden kapandı.nedeni nedir?herhangi bir ayardan dolayı falan mı?
Korkacak bir şey yok. Büyük ihtimalle masa veya kablo sallanmış ve güç kablosu oynamış olabilir. Zaten çok sağlam yapmamışlar kablonun tam oturduğunda emin olun. Ve kullanmaya devam edin, ben 14-16 saat açık tutuyorum bazen 6 saat yükte kalıyor oyun oynarken bir şey olmadı. 👍

Isındığından ötürü olabilir
Hocam yapmayın ya.sopsogukdu ama.acaba brn bilmeden ne yapmış olabilirim?sistem acaba kendini otomatik kapatmaya ayarlamış olabilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Korkacak bir şey yok. Büyük ihtimalle masa veya kablo sallanmış ve güç kablosu oynamış olabilir. Zaten çok sağlam yapmamışlar kablonun tam oturduğunda emin olun. Ve kullanmaya devam edin, ben 14-16 saat açık tutuyorum bazen 6 saat yükte kalıyor oyun oynarken bir şey olmadı. 👍
Bi kabloyu cikartak yapcam hocam.hocam birse ss attım orda 4 saat falan diyor.onlardan olabilir mi?

@f0ze Hocam yanlış anlamayın cok az bilgim var xbox konusunda.birde alana kadsr canım çıktı. O yüzden tedirgin oluyorum.

Son düzenleme:
Hocam yapmayın ya.sopsogukdu ama.acaba brn bilmeden ne yapmış olabilirim?sistem acaba kendini otomatik kapatmaya ayarlamış olabilir mi?

Bi kabloyu cikartak yapcam hocam.hocam birse ss attım orda 4 saat falan diyor.onlardan olabilir mi?
Alakası yok. Aktif kullanırken kapatmaz.

Alakası yok. Aktif kullanırken kapatmaz.
Hocam peki özellikle yapmam gereken ayarlar var mı?enerji tasarrufu falan

Su uyku modunu falan neye ayarliyim hocam? Beklede mi enerji tasarrufumu

Son düzenleme:
Yok büyük ihtimalle kablo falan oynamıştır arkadaşın dediği gibi
Hocam kapandı işte ondan sonra güç kablosunu çıkar tak yaptım takrar oyuna girdim sorun olmadı.ama tedirgin oldum ilk defa bugün açtım sonuçta.

Birde zararı olmamıştır degil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,986
Üyeler
198,671
Son üye
mertyildiranq

Geri