Neler Yeni

Xbox cihazımı Monitör ile takas etmek ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Bütçe
5
Yaklaşık 4 aylık Microsoft Türkiye Garantili Xbox Series S cihazım var çok fazla kullanma fırsatım da olmadı zaten satılığa çıkardım ama 250.000 nüfuslu bir ilde yaşadığım için çok fazla alıcı çıkmıyor hatta hiç çıkmıyor İstanbul'da akrabam olduğu için ilanı İstanbul iline koydum fakat yine alıcı çıkmıyor asıl sorum ben bu konsolu monitör ile takas etmek istiyorum bir kişiye yazdım kabul etti monitörü çok az kullanmış yaklaşık 5 aylık linki paylaşıyorum sizce takas etmeye değer mi ? Eğer takas edersem hazirana kadar kullanma fırsatım olmayacak çünkü bir yandan bilgisayar topluyorum

Ek olarak ben genelde fps ağırlıklı ve nadir olarak simülasyon tarzı oyun oynuyorum

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,163
İsim
Oğuz Oğuz
Yaklaşık 4 aylık Microsoft Türkiye Garantili Xbox Series S cihazım var çok fazla kullanma fırsatım da olmadı zaten satılığa çıkardım ama 250.000 nüfuslu bir ilde yaşadığım için çok fazla alıcı çıkmıyor hatta hiç çıkmıyor İstanbul'da akrabam olduğu için ilanı İstanbul iline koydum fakat yine alıcı çıkmıyor asıl sorum ben bu konsolu monitör ile takas etmek istiyorum bir kişiye yazdım kabul etti monitörü çok az kullanmış yaklaşık 5 aylık linki paylaşıyorum sizce takas etmeye değer mi ? ( Gereksiz detaylara değinmiş olabilirim kusura bakmayın )

üstüne para alacak mısın?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üstüne para alacak mısın?
Evet 2300₺ üstüne para alacağım fakat monitörün boyutu çok büyük 32 inç fps ağırlıklı ve nadir olarak ETS 2 oynuyorum dezavantajları olur mu ? Bu takas olayı ile cihazım 5800₺ yani koyduğum fiyata gitmiş olacak adam monitörüne 3500₺ fiyat biçiyor

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can
Evet 2300₺ üstüne para alacağım fakat monitörün boyutu çok büyük 32 inç fps ağırlıklı ve nadir olarak ETS 2 oynuyorum dezavantajları olur mu ? Bu takas olayı ile cihazım 5800₺ yani koyduğum fiyata gitmiş olacak adam monitörüne 3500₺ fiyat biçiyor
fps ağırlıklı alıyorsan alma bence simülasyon tarzı yani araba sürüyorsan falan 32 inç çok iyi olur fps oyunu oynayanlar 24 inç tercih ediyor

Top Bottom