Xbox Controller için şarjlı pil önerisi

Gp marka şarjlı 2100 mah pil öneririm çok dandik markalar olmadığı sürece gp varta durecell farketmez bence

Şunu al 4 tane de pil al sarj edilebilir arkadaşın dediği gibi. Aşırı harcamana gerek yok.
Gp marka şarjlı 2100 mah pil öneririm çok dandik markalar olmadığı sürece gp varta durecell farketmez bence

Şunu al 4 tane de pil al sarj edilebilir arkadaşın dediği gibi. Aşırı harcamana gerek yok.

Bunu buldum 4 pil ve şarj aletiyle uygun duruyor

Hoca kolun üstüne buna 1600tl vermek mantıklı mı sizce? Bana çok pahalı gibi geldi

1.250 TL hocam attığım ürün, 1.600 değil. Bunu alıp almamak size kalmış artık. Ben kolayıma geldiği için ve pil doldurmakla uğraşmak istemediğim için bunu aldım. Eğer bütçe konusunda probleminiz yoksa almanızı öneririm. Ama o kadar para vermek istemiyorsanız da arkadaşların attığı ürünleri de değerlendirebilirsiniz.

1.250 TL hocam attığım ürün, 1.600 değil. Bunu alıp almamak size kalmış artık. Ben kolayıma geldiği için ve pil doldurmakla uğraşmak istemediğim için bunu aldım. Eğer bütçe konusunda probleminiz yoksa almanızı öneririm. Ama o kadar para vermek istemiyorsanız da arkadaşların attığı ürünleri de değerlendirebilirsiniz.
Bende zamanında Duracell kit almıştım bundan daha ucuza geliyordu ama keşke fazla verip bundan alsaymışım dedim. Fazla kullanmadığım için durduk yere piller kenarda ölüyor.

Evde yıllardır aynı duracelli kullanıyorum şirkette ise IKEA'nın pillerini aldık baya fiyat performans eğer bütçe dostu bir şey arıyorsan IKEA'da ki şarjlı pillerden alabilirsin

Geri