Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,543
Steam den FH4 aldım, oynayanlar bilir oyunda müzayede evi diye bir bölüm var oraya girmek istediğimde de Ebeveyn denetimi hatası veriyor, her türlü şeyi denedim ama başaramadım şu lanet şeyi kapatmayı
Bunu;
"That worked for me: go into the Xbox app settings and go down to privacy (opens in browser, login) then make sure the first 3 settings under "YOUR TAG can" are set to everybody. Maybe you need to restart your PC to apply changes. Hope it works."
ve şu videodakileri denedim
Bunları yapınca bi 10 dk lığına müzayede evi açıldı yani ebeveyn denetimi iptal oldu ama sonra tekrar kendiliğinden açıldı. Başka bir çözüm yolu bilen var mı?
Hiç mi bilen yok ya?
Bunu;
"That worked for me: go into the Xbox app settings and go down to privacy (opens in browser, login) then make sure the first 3 settings under "YOUR TAG can" are set to everybody. Maybe you need to restart your PC to apply changes. Hope it works."
ve şu videodakileri denedim
Bunları yapınca bi 10 dk lığına müzayede evi açıldı yani ebeveyn denetimi iptal oldu ama sonra tekrar kendiliğinden açıldı. Başka bir çözüm yolu bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç mi bilen yok ya?