Xbox Game Pass Oyun Öneri Listesi Yapsam İlgi Görür mü?

GP Oyun önerisi içeriği yapayım mı?

• Yap, yazı niteliğinde olsun. Ayrıca detaysız olsun.

Oylar: 7 22.6%
  • Yap, yazı niteliğinde olsun. Ayrıca detaylı olsun.

Oylar: 18 58.1%
  • Yap, video niteliğinde olsun.

Oylar: 5 16.1%
  • Yapmana gerek yok.

Oylar: 1 3.2%

• Oy kullanan toplam üye
    31

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
Xbox Game Pass oyun önerisi listesi yapasım var. Çünkü GP alıp hala ne oynayayım diye düşünenler var.
Bu listenin nasıl olması gerektiğini siz belirleyin veya olsun mu o var. Yani işe yaramayacaksa o kadar uğraşmak istemem şahsen.
Ankete bekleniyorsunuz.

Xbox Game Pass oyun önerisi listesi yapasım var. Çünkü GP alıp hala ne oynayayım diye düşünenler var.
Bu listenin nasıl olması gerektiğini siz belirleyin veya olsun mu o var. Yani işe yaramayacaksa o kadar uğraşmak istemem şahsen.
Ankete bekleniyorsunuz.
Keyfin bilir, öneriye ihtiyacı olan arkadaşlara kolaylık olur hem.

dostum yapabiliyorsan rica ediyorum yap. 4 aydır gamepass kullanıcısıyım. 2-3 tane oyun dışında adam gibi oynayacak oyun bulamadım hala. mutlaka paylaşımını dikkate alacağım eğer yaparsan.

Ankete bekleniyorsunuz.
böyle bi şey yapacaksan tiktoktan yap kesinlikle

Yap yap takipteyim

hayır kesinlikle tiktoktan yap daha fazla kitleye ulaşırsın, youtube shorts ve instagram reelste de paylaşabilirsin ileride sponsorluk bile alabilirsin bence
Önerin var mı video düzenlemesi hakkında? Bu arada tiktok max video uzunlığu kaç sn/dk?

Ankete bekleniyorsunuz.
c şıkkı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,193
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri