Xbox game pass para iadesi

Mithril

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,673
Game pass 6tl olduğu zaman almıştım ve birkaç haftadır kullanıyorum ve iptal etmeyi unuttum şimdi gidip iptal etmeye çalıştım bir kere. Sonrasında ise iptal sayfasına geldiğimde böyle gözüküyor. Şimdi benim para iadem yapılacakmı?

Ekler

• Screenshot_2023-12-16-12-10-55-959_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-16-12-10-55-959_com.android.chrome.jpg
    126.1 KB · Hit: 109
yapacakbişi yok
Para iadesinin yapılmadığını bende birkaç yerde okudum ama yapılanlarda olmuş sanırım. Fotoğrafda attığım süre dünü gösteriyor. Para iade olmasa idi ocağa kadar kullanmama izin vermezmiydi?

6tl ye alıp bir kaç hafta kullanıp neden iade alıyorsun ki 6tlye su alınmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para iadesinin yapılmadığını bende birkaç yerde okudum ama yapılanlarda olmuş sanırım. Fotoğrafda attığım süre dünü gösteriyor. Para iade olmasa idi ocağa kadar kullanmama izin vermezmiydi?
abonelği aldıktan sonra en kısa sürede iptal edersen iade ederler

6tl ye alıp bir kaç hafta kullanıp neden iade alıyorsun ki 6tlye su alınmıyor.

abonelği aldıktan sonra en kısa sürede iptal edersen iade ederler
6 TL'ye aldıktan sonra maximum 10 gün falan kullanabildim sonrasında bir problem yüzünden format attım pcye. Formattan itibaren xbox uygulaması kuramadım pc ye sonrasında vazgeçtim bende. Bugün parayı çekince dank etti kafaya.

Acaba iade için falan bir kayıt açmam gereklimi?

6 tl nin bir ayı doldu bu arada ve bugün 160 tl çekti. İade almak istediğim ücret o.

Şimdi iade edersen (kullandığım / 30 ) x160 tl kısmı keser, geri kalan iade olur

Çözüldü yardımlar için teşekkür ederim.

Ekler

• Screenshot_2023-12-16-12-35-50-435_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-16-12-35-50-435_com.android.chrome.jpg
    259.3 KB · Hit: 79
Çözüldü yardımlar için teşekkür ederim.
160tl çektiğini söyleseydin yardımcı olmaya çalışırdım. 6TL çektiğini söylediğinde pek takmadım 6tl için değmez dedim yazmaya

160tl çektiğini söyleseydin yardımcı olmaya çalışırdım. 6TL çektiğini söylediğinde pek takmadım 6tl için değmez dedim yazmaya
Aslında konuya uzun uzun yazmıştım ama sonra kimse okumaz diye kısalttım. Sanırım bazı detaylı yazmayı unutmuşum. Teşekkür ederim hocam düşünmeniz yeterli.

Aslında konuya uzun uzun yazmıştım ama sonra kimse okumaz diye kısalttım. Sanırım bazı detaylı yazmayı unutmuşum. Teşekkür ederim hocam düşünmeniz yeterli.
Para iadesini aldınmı. 160tl çekti iade ettim parayı bekliyorum.

Para iadesini aldınmı. 160tl çekti iade ettim parayı bekliyorum.
Nays da iadelerin çok hızlı düşmesine rağman iade olmamış daha. Muhtemelen xbox daha işleme koymadı iadeyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,058
Üyeler
189,205
Son üye
Opasite
Geri