Site linki atar mısınız ucuza sınırsız için lütfen?ben 20+30 tl ye almıştım ama call of duty vs bazı yapımların oyunlarını oynayamazsın
Site linki atar mısınız ucuza sınırsız için lütfen?ben 20+30 tl ye almıştım ama call of duty vs bazı yapımların oyunlarını oynayamazsın
Adamsın kral bekliyorum o zaman yarına kadar. Ayriyeten de siber pazar 3 mesaj atmış adam sırf benim için kullanmadığı hesabını açıp buraya kadar gelmiş bu adam yolu düşer evimde çay bile içermiş gibi hissettim. Ona bir şans vermek istiyorum.İstersen acele etme, şuan Tiriniti canlı desteği kapalı. Yarın sabah hesap bilgilerini alıp girerim, oyunu indirip denerim. Çalışıyorsa istediğin siteden alabilirsin.
Şans verebilirsin, yarın bir deneyeyim oyun çalışıyor mu diye haber ederimAdamsın kral bekliyorum o zaman yarına kadar. Ayriyeten de siber pazar 3 mesaj atmış adam sırf benim için kullanmadığı hesabını açıp buraya kadar gelmiş bu adam yolu düşer evimde çay bile içermiş gibi hissettim. Ona bir şans vermek istiyorum.
Hocam sağolun yorumunuz için, ikna etme amaçlı yazmadım ama tarafsız şekilde belirtmek istedim. Sağolun ama gerçekten düşünceniz içinAdamsın kral bekliyorum o zaman yarına kadar. Ayriyeten de siber pazar 3 mesaj atmış adam sırf benim için kullanmadığı hesabını açıp buraya kadar gelmiş bu adam yolu düşer evimde çay bile içermiş gibi hissettim. Ona bir şans vermek istiyorum.
Merhaba bizden alıp mı denemiştiniz siz acaba?Stalker 2 oynanabiliyor
dayı nasıl calısıyoMerhaba bizden alıp mı denemiştiniz siz acaba?
Selam hocam, ben direkt konudaki linkteki siteden yazıyorum.bilen var mı nasıl calısıyor bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
sürekli hesap mı veriyorlar
Rica ederim.Hocam sağolun yorumunuz için, ikna etme amaçlı yazmadım ama tarafsız şekilde belirtmek istedim. Sağolun ama gerçekten düşünceniz için
Emin misin kral?Stalker 2 oynanabiliyor
İndiriliyor onlüne değilse oynanırRica ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emin misin kral?
Müşteri temsilcisimisin hocam tam olarak anlayamadımSelam hocam, ben direkt konudaki linkteki siteden yazıyorum.
Hesap veriyoruz size xbox’da kişisel hesabınızla kendi profilinizde kendi savelerinizle, başarımlarınızla kullanmanıza olanak sağlıyoruz özetle.
Evet hocamMüşteri temsilcisimisin hocam tam olarak anlayamadım