Neler Yeni

Xbox Game Pass Sınırsız 299₺ Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
İstersen acele etme, şuan Tiriniti canlı desteği kapalı. Yarın sabah hesap bilgilerini alıp girerim, oyunu indirip denerim. Çalışıyorsa istediğin siteden alabilirsin.
Adamsın kral bekliyorum o zaman yarına kadar. Ayriyeten de siber pazar 3 mesaj atmış adam sırf benim için kullanmadığı hesabını açıp buraya kadar gelmiş bu adam yolu düşer evimde çay bile içermiş gibi hissettim. Ona bir şans vermek istiyorum.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Adamsın kral bekliyorum o zaman yarına kadar. Ayriyeten de siber pazar 3 mesaj atmış adam sırf benim için kullanmadığı hesabını açıp buraya kadar gelmiş bu adam yolu düşer evimde çay bile içermiş gibi hissettim. Ona bir şans vermek istiyorum.
Şans verebilirsin, yarın bir deneyeyim oyun çalışıyor mu diye haber ederim :)

Hocam sağolun yorumunuz için, ikna etme amaçlı yazmadım ama tarafsız şekilde belirtmek istedim. Sağolun ama gerçekten düşünceniz için :)

Kardullah

80+
Stalker 2 oynanabiliyor

Ekler

• 1733342583678.png
    1733342583678.png
    686.9 KB · Hit: 39
bilen var mı nasıl calısıyor bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürekli hesap mı veriyorlar
Selam hocam, ben direkt konudaki linkteki siteden yazıyorum.

Hesap veriyoruz size xbox’da kişisel hesabınızla kendi profilinizde kendi savelerinizle, başarımlarınızla kullanmanıza olanak sağlıyoruz özetle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Selam hocam, ben direkt konudaki linkteki siteden yazıyorum.

Hesap veriyoruz size xbox’da kişisel hesabınızla kendi profilinizde kendi savelerinizle, başarımlarınızla kullanmanıza olanak sağlıyoruz özetle.
Müşteri temsilcisimisin hocam tam olarak anlayamadım

Oguz...

80+ Bronze
Benim sorum keyi manuel olarak elle girebiliyor muyuz.aktivatör kullanmak zorunlu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,069
Üyeler
164,430
Son üye
Estexa
Top Bottom