3 kere kol değişmiş biri olarak hiç hissetmedim, sen öyle hissediyorsun bence.Arkadaşlar iki kolda da sol analog sağ analoga göre daha sert yayı hissettiriyor sizdede böylemi ona göre garantiye yollayacağım.
Aynısı bendede var bi sonuca varabildin mi?Arkadaşlar iki kolda da sol analog sağ analoga göre daha sert yayı hissettiriyor sizdede böylemi ona göre garantiye yollayacağım.
Hocam sorun kolda değil kılıftaymıs tam servise gönderecektim kılıfı çıkarttığımda anladım analog üstüne taktiğim silikon kılıfa sürtüyordu sizde analog koruyucu ve kılıf yoksa garantiye gönderebilir sinizAynısı bendede var bi sonuca varabildin mi?
Hocam peki sizde analog çubuğu sürtünme yapıyor mu sert kullanıldığında. Benimki aşınmaya başladı. Birde analogları hareket ettirirken ilk dururkenki halinden hareket ettirdiğinizde ufak bir ses geliyor mu? Kulağı yaklaştırınca geliyor.Hocam sorun kolda değil kılıftaymıs tam servise gönderecektim kılıfı çıkarttığımda anladım analog üstüne taktiğim silikon kılıfa sürtüyordu sizde analog koruyucu ve kılıf yoksa garantiye gönderebilir siniz