Xbox gamepass gözükmüyor

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,501
Fm26 çıktığından beri olumsuz yorumları görüyorum bundan dolayı bir arkadaşımdan Xbox hesabını rica ettim oda bana verdi hesaba bağlanıyorum ama Xbox gamepass i edinin diyor premium olan versiyonu var onda hem pc hem Xbox konsolundan kullanabiliyor ama ben erişim sağlayamıyorum Windows’u güncelledim felan başka nasıl yapabilirim bir çözümünüz var mı? Oyunu almadan önce 10-20 saat deneyip alınıp alınmayacağını bakacağım sadece

Nerede oturum açtın? Microsot Store'da ayrıca oturum açman gerekiyor. Düz Xbox uygulamasında açtıysan fayda etmez.

Nerede oturum açtın? Microsot Store'da ayrıca oturum açman gerekiyor. Düz Xbox uygulamasında açtıysan fayda etmez.
Oradanda açtım yemedi kabul etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Premium edinin diyor ama zaten premium gamepass var çocukta gamepass olmama ihtimali yok çünkü Fm 24 oynuyorduk beraber onda gamepasste

Store'da xbox game pass'e sahip bir hesap açtığında aktif olur direkt. Başka türlü bir çözüm bilmiyorum maalesef. Biz çok yapıyorduk Store hesabı açıp xbox'ta kendi hesabımızla oynayarak.

Oradanda açtım yemedi kabul etmiyor

Premium edinin diyor ama zaten premium gamepass var çocukta gamepass olmama ihtimali yok çünkü Fm 24 oynuyorduk beraber onda gamepasste
Diğer oyunlara erişebiliyor musun yoksa sadece FM26 için mi böyle söylüyor? Xbox uygulamasına gelip Gamepass sekmesine geldiğinde ne görüyorsun? Gamepass edinin mi diyor orada?

Store'da xbox game pass'e sahip bir hesap açtığında aktif olur direkt. Başka türlü bir çözüm bilmiyorum maalesef. Biz çok yapıyorduk Store hesabı açıp xbox'ta kendi hesabımızla oynayarak.
Store u açmadan önce direkt gamepass kısmında edinin diyordu şimdi her oyunda premium yazıyor ama arkadaşta zaten premium olan var

Diğer oyunlara erişebiliyor musun yoksa sadece FM26 için mi böyle söylüyor? Xbox uygulamasına gelip Gamepass sekmesine geldiğinde ne görüyorsun? Gamepass edinin mi diyor orada?
Abone ol diyor ama zaten hesap abone doomdark age aynı doom 1-3 aynı crysislar aynı codlar aynı şekilde

Var mı bir fikri olan?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,983
Üyeler
184,251
Son üye
FFatih