Eness0 80+ Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 402 Reaksiyon skoru 189 29 Mart 2021 #1 Telefon hattı ile aldıktan sonra otomatik her ay para çekiyor mu yoksa tekrar mı almam gerekiyor?
bariskarali 80+ Gold Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 7,539 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 4,892 29 Mart 2021 #2 Her ay çeker diye biliyorum. Aldıktan sonra hemen iptal et. zaten üyelik bitene kadar kullanabiliyorsun.
Her ay çeker diye biliyorum. Aldıktan sonra hemen iptal et. zaten üyelik bitene kadar kullanabiliyorsun.
C Chico Cezalı 80+ Silver Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 3,127 En İyi Cevap 7 Reaksiyon skoru 4,366 29 Mart 2021 #3 Eness0 yazmış: Telefon hattı ile aldıktan sonra otomatik her ay para çekiyor mu yoksa tekrar mı almam gerekiyor? Devamı için tıklayın... Tek alımda çekiyor. Microsoft'un sitesinden "Yineleyen Ödemeyi" kapatmalısın.
Eness0 yazmış: Telefon hattı ile aldıktan sonra otomatik her ay para çekiyor mu yoksa tekrar mı almam gerekiyor? Devamı için tıklayın... Tek alımda çekiyor. Microsoft'un sitesinden "Yineleyen Ödemeyi" kapatmalısın.
Eness0 80+ Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 402 Reaksiyon skoru 189 29 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 bariskarali yazmış: Her ay çeker diye biliyorum. Aldıktan sonra hemen iptal et. zaten üyelik bitene kadar kullanabiliyorsun. Devamı için tıklayın... Erik Maverick yazmış: Tek alımda çekiyor. Microsoft'un sitesinden "Yineleyen Ödemeyi" kapatmalısın. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim
bariskarali yazmış: Her ay çeker diye biliyorum. Aldıktan sonra hemen iptal et. zaten üyelik bitene kadar kullanabiliyorsun. Devamı için tıklayın... Erik Maverick yazmış: Tek alımda çekiyor. Microsoft'un sitesinden "Yineleyen Ödemeyi" kapatmalısın. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim