Neler Yeni

Xbox garantiden gelen ürün sıfır mı ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Muhammed
Arkadaşlar garantiye joyistik bozuk diye gönderdim geri getirdiler şimdi çözdük diye de kutu filan farklı içinde kablo yok tozluydu benimkini tamir etmişler gibi ama kendi koluma benzetemedim ya :D başka kol mu koymuşlar yoksa her yerini temizlemişler mi acaba içleri filan kirliydi ne kadar uğraşsam da çıkaramadım pil yeri sıfır gibi parlıyor üstündeki tozlar olmasa sıfır gibi gamepad. Seri numarasına şimdi baktım aynı ama kolu değiştrince onu da değiştirmiş olabilirler mi microsoft ürünlerim kısmından ? Yeni ürün göndermelerini beklerdim joyistiği bozuktu şurasını beğenmedim diyip gönderenlere bile sıfır gönderiyorlar. Ama ya benim kolu yaptılar ya da başka gamepad koydular eve gidince denicem umarım sorun çözülmüştür bari çözülmüşse hiçbir sıkıntı olmaz

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Arkadaşlar garantiye joyistik bozuk diye gönderdim geri getirdiler şimdi çözdük diye de kutu filan farklı içinde kablo yok tozluydu benimkini tamir etmişler gibi ama kendi koluma benzetemedim ya :D başka kol mu koymuşlar yoksa her yerini temizlemişler mi acaba içleri filan kirliydi ne kadar uğraşsam da çıkaramadım pil yeri sıfır gibi parlıyor üstündeki tozlar olmasa sıfır gibi gamepad. Seri numarasına şimdi baktım aynı ama kolu değiştrince onu da değiştirmiş olabilirler mi microsoft ürünlerim kısmından ? Yeni ürün göndermelerini beklerdim joyistiği bozuktu şurasını beğenmedim diyip gönderenlere bile sıfır gönderiyorlar. Ama ya benim kolu yaptılar ya da başka gamepad koydular eve gidince denicem umarım sorun çözülmüştür bari çözülmüşse hiçbir sıkıntı olmaz
Olabilir genelde 0 yollarlar diye biliyorum.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 2 tane kol gonderdim dostum ikisinde de kutusu kapali urun gonderdiler.
Bana da ben orjinal kutusunda bantlayıp göndermiştim başka gamepad kutusuna koymuşlar bantla kapatmışlar açtım tozluydu üstü tamir etmişler umarım düzelmiştir ve uzun süre bozulmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamir ediyorlar

hayır yollamıyorlar tamir ediyorlar
Teşekkür ederim sen gönderdikten sonra sorun düzelip hala sorunsuz mu

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan
Boş ver sıfırını yenisini aç gözlüğe gerek yok adamlar yapılması gerekeni yapmışlar tamir oluyorsa tamir olur garanti sürecinde olmuyorsa sıfırını verirler yani sıfır olacak diye bir kaide yok senin kide muhtemelen temizlenmiştir yada o parçalarda da kusur gördüyseler değiştirmişlerdir

pcmasterrace

80+ Bronze
Bana da ben orjinal kutusunda bantlayıp göndermiştim başka gamepad kutusuna koymuşlar bantla kapatmışlar açtım tozluydu üstü tamir etmişler umarım düzelmiştir ve uzun süre bozulmaz

tekrar stick drift oldu pcye alıyosan xbox kolu alınmaz

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya

SIzde oyle olabilir de bilmiyorum. Bende direk 0 kutuydu kendimi kolumu da taniyordum zaten. Uzerinde kilcal cizikler vs yoktu.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Muhammed
SIzde oyle olabilir de bilmiyorum. Bende direk 0 kutuydu kendimi kolumu da taniyordum zaten. Uzerinde kilcal cizikler vs yoktu.
Kol aynı da aralarında ister ister dolan şeyler vardı temizledim ayıp olmasın diye ama hala vardı pil yeri de parlak değildi temizlemişler herhalde ama seri numarası aynı

tekrar stick drift oldu pcye alıyosan xbox kolu alınmaz
Xbox pc için daha iyi diyorlardı da bilmiyorum arkadaşımda da duelsense vardı onda da aynı joystick sorunu oldu ona yeni göndermişler daha uzun sürdü çözmeleri ben gönderdim ertesi gün geri yolladılar çözdük diye . Ona sıfır bana tamir yapmışlar neyse ben kullandım kullandım şimdi sıfırla değiştirsinler derdinde değilim yanlış anlaşılmasın da şuana kadar tamire verdiğim bi şeyden hayır gelmedi 1 ay sonra aynı sorun oldu uğraştırdı bunda olmaz umarım kırık bir şeyi bantla yapıştırır gibi bant sökülmeye başlayınca yine gidiyor

Top Bottom