Neler Yeni

Xbox Gen 9 Controller Bluetooth

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
Merhaba dün ben Xbox Gen 9 gamepadi aldım. bilgisayara bağlamak için anladığım kadarıyla bluetooth gerekiyormuş. benim alakart tuf 450b plus ve Bluetooth özelliği yok. aldığım ürünün içinden Bluetooth aparatı çıkıyor mu yoksa harici mi almam lazım?

ahmetbirs

80+ Bronze
Merhaba dün ben Xbox Gen 9 gamepadi aldım. bilgisayara bağlamak için anladığım kadarıyla bluetooth gerekiyormuş. benim alakart tuf 450b plus ve Bluetooth özelliği yok. aldığım ürünün içinden Bluetooth aparatı çıkıyor mu yoksa harici mi almam lazım?
aparatı olanlarda illa oldugu yazar standart kutu içeriginde o aparat yok nereden aldın ürünü

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
harici alman lazim ub500 oneririm

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kutunun üstündeki resimde veya açıklamasında yazmıyorsa Bluetooth aparatı yoktur. Türkiye'de satılanlarda genelde olmuyor. Tp-Link UB500 alabilirsin. Ayrıca doldurulabilir pil ve pil şarj cihazı öneririm. GP 4'lü(Pilsiz) şarj cihazı ve GP doldurulabilir pil( Siyah olanlardan ) alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom