Xbox hesabı çalınmış nasıl geri alabiliriz

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,506
Arkadaşımın Xbox gamepass hesabı çalındı bunu nasıl geri alabiliriz oyunların hepsi gitti hiç birisi gözükmüyor üzerine gamepass i ultimate ti o bile gitmiş nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz ?

Yok mu başka yardımcı olacak birisi?

Yok mu başka yardımcı olacak birisi?
microsoft çalınan hesabı bulsa da geir vermiyor ve kilitliyor, şahsen yaşadım hesabın çalındığı belliydi çalan kişi de belliydi ama hesabı bana vermek yerine kilitlediler, geçmiş olsun.

microsoft çalınan hesabı bulsa da geir vermiyor ve kilitliyor, şahsen yaşadım hesabın çalındığı belliydi çalan kişi de belliydi ama hesabı bana vermek yerine kilitlediler, geçmiş olsun.
40-50k lık hesaptı hocam arkadaşımın ki geçmiş olsun demek düşer o zaman xbox konsolundan oynuyordu sürekli neyse söyleyim onada boşuna ümitlenmesin

40-50k lık hesaptı hocam arkadaşımın ki geçmiş olsun demek düşer o zaman xbox konsolundan oynuyordu sürekli neyse söyleyim onada boşuna ümitlenmesin
yine de elinden geleni yapsın hocam belki daha farklı bir müşteri temsilcisine denk gelir verir, benimkisi tam uyuz biriydi yani hesap benim %100 eminiz benim olduğuna bana diyorki üye olurken kabul ettiğiniz sözleşmede hesabın güvenliği sizden sorumlu :D
şaka gibi bir durum neyse ki sadece statlarım gitti steam üzerinden almmıştım tüm oyunları yeni hesap açarak hallettim, hesapta sadece minecraft vardı o yandı bi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,255
Üyeler
184,756
Son üye
yagiz21
Geri