Neler Yeni

XBOX Hesabım a başka bir windowsdan giriş yapsam ?

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emre Akgün
Arkadaşlar benim xbox hesabımda oyunlarım var müşteri hizmetleriyle yapmış olduğum görüşmeler aracılığı ile bana söylenen windowsa girmiş olduğunuz microsoft hesabı ile xbox hesanı aynı olmazsa oyunlarınız gözükmeyecektir gibi bir durumdan bahsedildi. Ben şimdi örnek vereyim [email protected] adında yeni bir mail açtım bu mail ile winwods hesabı kullanıyorum
ama xbox hesabıma girdiğimde oyunlarımı görüntüleyemicekmiyim ?

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Tuğra Yıldız
xbox hesabiniza giris yaptiginizda otomatik o mailede giriyor kisaca goruntuleyebilirsin.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Tuğra Yıldız
müşteri hizmetleride diyor windows mailin ile xbox mailin aynı olmaz ise oyunlarını görüntüleyemzssin
merak etme goruntuleyebiliyorsun xboxa giris yaptiginda windows maili degistirmek istersen degistirebilirsin sorun cikmaz

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emre Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende diyorum başka mail hesabı ile windows kullanıyorum xbox hesabımda gözükücekmi bu mc storeden aldığım oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende diyorum başka mail hesabı ile windows kullanıyorum xbox hesabımda gözükücekmi bu mc storeden aldığım oyun
oyunu aldığım mail başka başka bir windows maili ile girsem xbox hesabımıda o mail ile giriş yapsam oyun gözükür mü onu sorguluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,149
Üyeler
170,313
Son üye
barkerxavierr
Top Bottom