Xbox hesabım çalındı

beotley

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar birisi xbox hesabımı ea hesabımı gta hesabımı lol hesabımı her şeyi çaldı.hepsi microsofta baglı oldugu için microsoft hesabım çalınınca hepsi gitti lütfen yardım edin

Ekler

• Screenshot_9.webp
    Screenshot_9.webp
    12.1 KB · Hit: 19
  • Screenshot_11.webp
    Screenshot_11.webp
    23.1 KB · Hit: 21
arkadaşlar birisi xbox hesabımı ea hesabımı gta hesabımı lol hesabımı her şeyi çaldı.hepsi microsofta baglı oldugu için microsoft hesabım çalınınca hepsi gitti lütfen yardım edin
Microsoft desteği veya Xbox desteğin canlı desteği oluyordu ona yazın

Ekler

• Screenshot_12.webp
    Screenshot_12.webp
    31.7 KB · Hit: 19
  • Screenshot_13.webp
    Screenshot_13.webp
    10.5 KB · Hit: 17
E postaya bağlı telefon numarası kaldıysa öyle dene benim e postaya girip instagram çaldılar eğer hesaba eklenen tel no bilirsen yasal olmayan yollarla bulabilirsin

kendi telefon numaranı p@nelle diyorsun demi dogru anladım
panel işe yaramıyor ss7 erişimi lazım eğer oda EGM de yada illegal kullanıyorsun . Benim İnsta çalındı tel no biliyorum ama buradaki polisler anlamıyor Ankara’ya gidince orda siberle ilgileben kısma kanıtları göstereceğim . Eğer hesaba ait tüm bilgiler değiştiyse geçmiş olsun müşteri hizmetleri dene bide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,379
Üyeler
185,088
Son üye
Matteo
Geri