AggY
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 173
beyler geçen itopya indiriminden xbox kolu aldım pile sürekli para harcamamak için şarj edilebilir pil yada batarya arıyorum bi kaç tane buldum iyzico ve parolapara cashback ile alacağım fiyatları yazıyorum sizce hangisi mantıklı yada başka önerilerede açığım
wraithesports.com
bunu buldum hem 1300 mah batarya hem ekstra tuş ve galiba 2.4 ghz ye çeviriyor kolu yapıyorsa gecikme bluetoothtan daha iyi olur iyzico ilk alışveriş 500 ve parolapara ile 400 tl ye geliyor
www.n11.com
buda düz 4 adet şarj edilebilir pil ve şarj cihazı 2600 mah baya mantıklı geldi bunda sadece parolapara var 400 tl ye geliyor
www.ikea.com.tr
buda üstteki gibi 4 adet şarj edilebilir pil ve şarj cihazı 200 tl kargosu var 977 tl yapıyor 400 parolapara ile 577 tl ye geliyor

BIGBIG WON Armor X Oyun Kolları İçin Arka Butonluk
Ürün sadece Xbox Series X|S Controller'ları ile uyumludur. Gamepad aksesuarları ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün...

Gp B441 Usb Pil Şarj Cihazı 4 Adet 2600 Aa Kalem Pilli Set Fiyatları ve Özellikleri
Gp B441 Usb Pil Şarj Cihazı 4 Adet 2600 Aa Kalem Pilli Set en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

STENKOL yeşil-beyaz şarj edilebilir pil ve pil şarj cihazı - 59419637 | IKEA
STENKOL yeşil-beyaz 4 adet şarj edilebilir pil ve pil şarj cihazı - 59419637 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!