Xbox kol için şarj edilebilir pil veya batarya öneri

AggY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
beyler geçen itopya indiriminden xbox kolu aldım pile sürekli para harcamamak için şarj edilebilir pil yada batarya arıyorum bi kaç tane buldum iyzico ve parolapara cashback ile alacağım fiyatları yazıyorum sizce hangisi mantıklı yada başka önerilerede açığım

bunu buldum hem 1300 mah batarya hem ekstra tuş ve galiba 2.4 ghz ye çeviriyor kolu yapıyorsa gecikme bluetoothtan daha iyi olur iyzico ilk alışveriş 500 ve parolapara ile 400 tl ye geliyor

buda düz 4 adet şarj edilebilir pil ve şarj cihazı 2600 mah baya mantıklı geldi bunda sadece parolapara var 400 tl ye geliyor

buda üstteki gibi 4 adet şarj edilebilir pil ve şarj cihazı 200 tl kargosu var 977 tl yapıyor 400 parolapara ile 577 tl ye geliyor

Armor x pro almak bence en mantıklısı. Pro versiyonunda jiroskop desteği de var

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
Armor x pro almak bence en mantıklısı. Pro versiyonunda jiroskop desteği de var
jiroskobu kullanma sanki hocam normal hali aklımı çeliyor ama şarj edilebilir pil daha mantıklı sanki

jiroskobu kullanma sanki hocam normal hali aklımı çeliyor ama şarj edilebilir pil daha mantıklı sanki
Dongle ile beraber gelmesi bence büyük avantah armor x de ama eğer sorun olmaz bt ile kullanmak derseniz şarj edilir pil alın

• Beğen
Recyko pil ile kullanıyorum çok fazla oynayan biri değilim ama daha bitiremedim pili. 4 recyko pille beraber şarj aparatını 500₺ almıştım ekstra 2 de duracell aldım şarj edilebilir pil herhalde ömürlük olduk. Döngü şeklinde istediğin kadar kullanabilirsin

• Beğen
Geri