8 nesili var bende tavsiye ederim herhangi bir sorun yaşamazsin hocamArkadaşlar bu kolu aldım şimdi. İlk defa xbox kolu kullancam fifa için aldım nasıldır. Anolog bunlarda sol üstte oluyor parmak açısından sıkıntı olur mu alışık deyilim. Alıntıyı görüntüle
Tartışmasız pc için en iyi kol hocam, sormaya dahi gerek yok. Tüm oyunlarda tak çalıştır ps5 kolu gibi nazlı değil. Ben de bir kaç ay önce ps5 kolundan geçtim 3. parti programlar gerekiyordu çoğu oyunda.Arkadaşlar bu kolu aldım şimdi. İlk defa xbox kolu kullancam fifa için aldım nasıldır. Anolog bunlarda sol üstte oluyor parmak açısından sıkıntı olur mu alışık deyilim. Alıntıyı görüntüle
Tamamdır benim tek canımı sıkan anolog sol üste olması alışırım heralde.Tartışmasız pc için en iyi kol hocam, sormaya dahi gerek yok. Tüm oyunlarda tak çalıştır ps5 kolu gibi nazlı değil. Ben de bir kaç ay önce ps5 kolundan geçtim 3. parti programlar gerekiyordu çoğu oyunda.
Nesil farkı ne işe yarıyor hocam.8 nesili var bende tavsiye ederim herhangi bir sorun yaşamazsin hocam
Ona alışırsın hocam merak etmeTamamdır benim tek canımı sıkan anolog sol üste olması alışırım heralde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nesil farkı ne işe yarıyor hocam.