Var mıdır 1500 TL ye ? Link var mı?Xbox 9.nesil alın daha iyi
Var mıdır 1500 TL ye ? Link var mı?Xbox 9.nesil alın daha iyi
ne aldın reis bende fantech i almayı düşünüyormVar mıdır 1500 TL ye ? Link var mı?
Xbox aldım hocam ama aradaki 1000tl farka değer mi bilmiyorum ben prime günlerindeki indirimle bide nays indirimlerini birleştirip 2150tlye almıştım xboxune aldın reis bende fantech i almayı düşünüyorm
hall effect joystick var xbox kontrolcusu daha iyi olsada hall effect insani bi dusunduruyor ultimate c kolunada bakabilrsiniz uygun fiyataArkadaşlar amazonda 2100tl gibi bir fiyata Xbox 9.nesil aldım microsoft garantili fakat fantechte sharpshooter 3 gördüm 1500tl sizce Xbox kolunu iptal edip bunu mu alayım ?
Hall effect varmış heralde sharpshooterda.
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Arkadaşlar ben kol aldım ki bu konuda kaç aylık konu daha devam etmeye gerek yok kimse yazmazsa sevinirim.Xbox kolu aldım 1aydir felan kullanıyorum gayet memnunumhall effect joystick var xbox kontrolcusu daha iyi olsada hall effect insani bi dusunduruyor ultimate c kolunada bakabilrsiniz uygun fiyata