W Whynda 80+ Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Berke 8 Aralık 2020 #1 Xbox kolu için şarjlı pil almayı düşünüyorum. Fakat kaç Voltluk alacağımı bilmiyorum bir fikri olabilecek tavsiyede bulabilcek varsa yardım edebilir misiniz ?
Xbox kolu için şarjlı pil almayı düşünüyorum. Fakat kaç Voltluk alacağımı bilmiyorum bir fikri olabilecek tavsiyede bulabilcek varsa yardım edebilir misiniz ?
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Dahası Reaksiyon skoru 38,613 Konum Cinayet Büro İsim Hayalet İlgilendiği Kategoriler fotoşop 8 Aralık 2020 #2 Kendi Xbox kontrolcümü 1.5 V'luk AA Duracell piller ile çalıştırıyorum. Voltaj ayrımı var mı bilmiyorum ancak AA olması yeterli olması gerek.
Kendi Xbox kontrolcümü 1.5 V'luk AA Duracell piller ile çalıştırıyorum. Voltaj ayrımı var mı bilmiyorum ancak AA olması yeterli olması gerek.
W Whynda 80+ Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Berke 8 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kendi orjinal kolu evet fakat sorun şu duracell in hiç bir yerde 1.5V luk pilini bulamadım internete de bakmama rağmen
Kendi orjinal kolu evet fakat sorun şu duracell in hiç bir yerde 1.5V luk pilini bulamadım internete de bakmama rağmen