Bazı yerler belki satıyor olabilir.Arkadaşa katılıyorum almanızı tavsiye etmemArkadaşlar Playstation veya xbox cafesine gitsem 2.el xbox 360 kolun bulabilirmiyim ?
neden hocam ?sanmıyorum bulsanızda almanızı tavsiye etmem
nedenide yazarmısınız hocamBazı yerler belki satıyor olabilir.Arkadaşa katılıyorum almanızı tavsiye etmem
çünkü sürekli kullanıyorlar sabah mesai saatlerinden mesai sonuna kadar hep milletin elinde pekte temiz olacağını sanmıyorum ama kısa bir süre sonra bozulur diye tahmin ediyorumneden hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nedenide yazarmısınız hocam
ozaman onun yerine bu böle bir şey alsam orjinal üretilmediği için orjinale yakını üretiliyor ? xbox 360 kolu eskiden beri kullandım için cok rahat geliyorçünkü sürekli kullanıyorlar sabah mesai saatlerinden mesai sonuna kadar hep milletin elinde pekte temiz olacağını sanmıyorum ama kısa bir süre sonra bozulur diye tahmin ediyorum
sahibinden letgo gibi 2.el satış sitelerine bakın derimozaman onun yerine bu böle bir şey alsam orjinal üretilmediği için orjinale yakını üretiliyor ? xbox 360 kolu eskiden beri kullandım için cok rahat geliyor
https://urun.n11.com/microsoft-xbox...olu-kol-gamepad-joystick-controller-P88863768