- Reaksiyon skoru
- 224
sea of thieveste lavenderbeard hatası alıyordum ve destek ekibiyle iletişime geçtim yaptıkları geri dönüşü şu şekilde
Tekrar merhaba,
Hotspot/VPN'e geçtiğinizde oyun çalışıyorsa bu, oyun sunucularına/Xbox Live hizmetlerine olağan bağlantınızı engelleyen bir şey olduğu anlamına gelir. Yardım edip edemeyeceklerini görmek için ISS'niz ve modem üreticinizle iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Ne yazık ki, bu sorun bizim tarafımızda değil.
Bizimle iletişime geçtiğiniz için tekrar teşekkürler.
Saygılarımızla,
----------- Translated from English -----------
Hello again,
If the game is working when you switch to hotspot/VPN, it means that something is blocking your usual connection to game servers/Xbox Live services. I would recommend contacting with your ISP and modem manufacturer to see if they will be able to help. Sadly, this issue isn't on our end.
Thanks again for contacting us.
Regards,
Sea of Thieves - Player Support
xbox live hizmetlerine olan bağlantıyı ne engelliyor olabilir?
Tekrar merhaba,
Hotspot/VPN'e geçtiğinizde oyun çalışıyorsa bu, oyun sunucularına/Xbox Live hizmetlerine olağan bağlantınızı engelleyen bir şey olduğu anlamına gelir. Yardım edip edemeyeceklerini görmek için ISS'niz ve modem üreticinizle iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Ne yazık ki, bu sorun bizim tarafımızda değil.
Bizimle iletişime geçtiğiniz için tekrar teşekkürler.
Saygılarımızla,
----------- Translated from English -----------
Hello again,
If the game is working when you switch to hotspot/VPN, it means that something is blocking your usual connection to game servers/Xbox Live services. I would recommend contacting with your ISP and modem manufacturer to see if they will be able to help. Sadly, this issue isn't on our end.
Thanks again for contacting us.
Regards,
Sea of Thieves - Player Support
xbox live hizmetlerine olan bağlantıyı ne engelliyor olabilir?