A arifand34 Cezalı 80+ Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 495 Reaksiyon skoru 132 27 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 mesutsa yazmış: Benim bildigim konsol 2060 gucunde. Ama microsoft bunu optimize ettigi icin 2060 tan biraz daha guclu oluyor ama bu ekran karti almayin demek degil. Online oyunlar yok ama onlari da internet kafeye gidip oynarsiniz. Devamı için tıklayın... evet valorant yok cs yok ben bunun için alacaktım
mesutsa yazmış: Benim bildigim konsol 2060 gucunde. Ama microsoft bunu optimize ettigi icin 2060 tan biraz daha guclu oluyor ama bu ekran karti almayin demek degil. Online oyunlar yok ama onlari da internet kafeye gidip oynarsiniz. Devamı için tıklayın... evet valorant yok cs yok ben bunun için alacaktım
jordanmsd 80+ Bronze Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 555 Reaksiyon skoru 194 27 Şubat 2024 #28 mertalitufan32 yazmış: evet valorant yok cs yok ben bunun için alacaktım Devamı için tıklayın... Onlar disinda oyun oynamayacak misiniz yani?
mertalitufan32 yazmış: evet valorant yok cs yok ben bunun için alacaktım Devamı için tıklayın... Onlar disinda oyun oynamayacak misiniz yani?
leggate 80+ Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 62 Reaksiyon skoru 37 27 Şubat 2024 #29 mertalitufan32 yazmış: xbox s serisinde bu tarz oyunlar yokmu cs go fln Devamı için tıklayın... Gfn üzerinden cs go giriliyor online olarak Battlefield call of duty falan baya oyun var
mertalitufan32 yazmış: xbox s serisinde bu tarz oyunlar yokmu cs go fln Devamı için tıklayın... Gfn üzerinden cs go giriliyor online olarak Battlefield call of duty falan baya oyun var
A arifand34 Cezalı 80+ Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 495 Reaksiyon skoru 132 27 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #30 leggate yazmış: Gfn üzerinden cs go giriliyor online olarak Battlefield call of duty falan baya oyun var Devamı için tıklayın... kasmadan kaç fps olur Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 mesutsa yazmış: Onlar disinda oyun oynamayacak misiniz yani? Devamı için tıklayın... valorant oynadığım en çok ve csgo
leggate yazmış: Gfn üzerinden cs go giriliyor online olarak Battlefield call of duty falan baya oyun var Devamı için tıklayın... kasmadan kaç fps olur Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 mesutsa yazmış: Onlar disinda oyun oynamayacak misiniz yani? Devamı için tıklayın... valorant oynadığım en çok ve csgo
F fspdrop 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 672 Reaksiyon skoru 229 27 Şubat 2024 #31 Eğer ki PC yoksa ilk öncelikle PC alman daha mantıklı. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 Gfn oyun oynamak pek mantıklı değil. görüntü birden bulanık olabiliyor ve rekabetçi oyunlarda hiç önermem pek gecikme olacak ve hissedeceksin. Evde PC yoksa konsol almakta anlamsız şekilde saçmalık. PC her işini yaparken konsolla her işini yapamazsın ne yazık ki. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 Gfn bedava bir hizmet değil günün sonunda onada bütçe ayırıp oynaması lazım.
Eğer ki PC yoksa ilk öncelikle PC alman daha mantıklı. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 Gfn oyun oynamak pek mantıklı değil. görüntü birden bulanık olabiliyor ve rekabetçi oyunlarda hiç önermem pek gecikme olacak ve hissedeceksin. Evde PC yoksa konsol almakta anlamsız şekilde saçmalık. PC her işini yaparken konsolla her işini yapamazsın ne yazık ki. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 Gfn bedava bir hizmet değil günün sonunda onada bütçe ayırıp oynaması lazım.
jordanmsd 80+ Bronze Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 555 Reaksiyon skoru 194 27 Şubat 2024 #32 mertalitufan32 yazmış: kasmadan kaç fps olur Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 valorant oynadığım en çok ve csgo Devamı için tıklayın... O zaman apu sistemi tercih edin.
mertalitufan32 yazmış: kasmadan kaç fps olur Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 valorant oynadığım en çok ve csgo Devamı için tıklayın... O zaman apu sistemi tercih edin.
AGUMBA 80+ Silver Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 2,170 Reaksiyon skoru 1,092 27 Şubat 2024 #33 mertalitufan32 yazmış: her oyunu kaldırıyor mu xbox Devamı için tıklayın... Evet kardeşim hamepass e bakarsan hangi platformları desteklediğini görürsün oyunların
mertalitufan32 yazmış: her oyunu kaldırıyor mu xbox Devamı için tıklayın... Evet kardeşim hamepass e bakarsan hangi platformları desteklediğini görürsün oyunların
A arifand34 Cezalı 80+ Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 495 Reaksiyon skoru 132 27 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #34 fspdrop yazmış: Eğer ki PC yoksa ilk öncelikle PC alman daha mantıklı. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 Gfn oyun oynamak pek mantıklı değil. görüntü birden bulanık olabiliyor ve rekabetçi oyunlarda hiç önermem pek gecikme olacak ve hissedeceksin. Evde PC yoksa konsol almakta anlamsız şekilde saçmalık. PC her işini yaparken konsolla her işini yapamazsın ne yazık ki. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 Gfn bedava bir hizmet değil günün sonunda onada bütçe ayırıp oynaması lazım. Devamı için tıklayın... apu alıcam gibi ozaman :/
fspdrop yazmış: Eğer ki PC yoksa ilk öncelikle PC alman daha mantıklı. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 Gfn oyun oynamak pek mantıklı değil. görüntü birden bulanık olabiliyor ve rekabetçi oyunlarda hiç önermem pek gecikme olacak ve hissedeceksin. Evde PC yoksa konsol almakta anlamsız şekilde saçmalık. PC her işini yaparken konsolla her işini yapamazsın ne yazık ki. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Şubat 2024 Gfn bedava bir hizmet değil günün sonunda onada bütçe ayırıp oynaması lazım. Devamı için tıklayın... apu alıcam gibi ozaman :/