one s le ben series s arasında hiç bi fark göremedim hocam hafif hız olarak ikisinide kullandımxbox one s almak yanlış
xbox one x ya da series s alınır ikinci el
Ben de kullandım hocam, arada büyük bir fps/oyun yüklenme hızı farkı varone s le ben series s arasında hiç bi fark göremedim hocam hafif hız olarak ikisinide kullandım
Hocam Xbox one kaça satıyorsunhocam hem xbox one satıyorum hemde one s satıyorum kolda ne kadar istersen var şöyle anlatıyım sana kısaca
one sde kasmaz kolay kolay
düz oneye gelirsek mesala 2022 fıfa açarken donuyor ama oyuna başlarken gram donma görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
one s le ben series s arasında hiç bi fark göremedim hocam hafif hız olarak ikisinide kullandım
Ya rdr2 GTA falan oynamayı etkileyecek derecede kasar mı Xbox one?Ben de kullandım hocam, arada büyük bir fps/oyun yüklenme hızı farkı var
one 3100 e tek kolHocam Xbox one kaça satıyorsun
Ya rdr2 GTA falan oynamayı etkileyecek derecede kasar mı Xbox one?
Hocam alacağım zaman sana yazarım iyi akşamlarone 3100 e tek kol
Gamepad olarak elinizde.neler varhocam hem xbox one satıyorum hemde one s satıyorum kolda ne kadar istersen var şöyle anlatıyım sana kısaca
one sde kasmaz kolay kolay
düz oneye gelirsek mesala 2022 fıfa açarken donuyor ama oyuna başlarken gram donma görmedim
one s le ben series s arasında hiç bi fark göremedim hocam hafif hız olarak ikisinide kullandım