Xbox One X'im ne kadar eder?

SelimAkoguz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Arkadaşlar Xbox One X'ini satıyor abim, fiyat piyasası ne eder? Sarı siteye baktığımda 6K'ya 1 adet 8. nesil kollu sürümler var sadece baktığıma göre.

Temiz, herhangi bir sorunu yok cihazın.
1 adet 8. nesil xbox kolu var (siyah renk)
2 adet 9. nesil xbox kolu var(yeşil ve mor renk)

FC24 - FC25 - GTA 5 oyunları var hesapta, hesabı da vereceğiz.

9 nesil kollarla bana fiyat verir misin özelden

Hocam üstüne satabiliceginizi sanmıyorum kendimi alıcı yerine koysam 1.5K daha verir yeni nesil konsol Xbox series s alırdım
Hocam sadece FC25 3.5K'ya alındı zaten yeni :D Kolları saymıyorum bile FC25 + kollar bile 6K'dan daha fazla

Hocam sadece hesabı satmayı düşünürseniz ulaşabilirsiniz.

Sıfır fiyatı önemli değil ki 2. Elden veriyorsun nede olsa elbet düşeceksin maaliywtten bu her türlü 2. El satışta. Öyle
Düşeceğim zaten fiyatı o yüzden soruyorum da 6K düşünülebilir fiyat bile değil.
1729939077441.png

Sitedeki en ucuz one x ilanı bu ben kaçırmadıysam başka, bu dediklerimle bu ilan aynı mı? Belki One X ile diğer parçaları beraber satamam ayrı ayrı giderse daha pahalıya gider muhtemelen
O mantığa bakarsak Yine Series s alır FC25 i alırım niye eski nesil konsol alayım
Piyasasını bilmeden de yorum yapmamak lazım diye düşünüyorum, kol + oyunları ayrı ayrı satsam dediğiniz fiyatın üstüne satabiliyorum zaten.
10 tane kol da olsa gidip one x diye 6k diyecek gibi havanız var :D
Hocam sadece hesabı satmayı düşünürseniz ulaşabilirsiniz.
Olabilir yazayım birazdan

Hocam üstüne satabiliceginizi sanmıyorum kendimi alıcı yerine koysam 1.5K daha verir yeni nesil konsol Xbox series s alırdım
Series S'in ne esprisi var dostum oyunları 30 fpsde oynatmaktan başka ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Xbox One X'ini satıyor abim, fiyat piyasası ne eder? Sarı siteye baktığımda 6K'ya 1 adet 8. nesil kollu sürümler var sadece baktığıma göre.

Temiz, herhangi bir sorunu yok cihazın.
1 adet 8. nesil xbox kolu var (siyah renk)
2 adet 9. nesil xbox kolu var(yeşil ve mor renk)

FC24 - FC25 - GTA 5 oyunları var hesapta, hesabı da vereceğiz.
Kolları ve konsolu ayırdığın ve birlikte koyduğun 3-4 tane ilan açmak mantıklı olabilir. Hatta hesabı da koy. Konsolu tek başına olabilecek en uygun fiyata satmak daha hızlı olur diye düşünüyorum.

Sıfır bilgi ile yorum yapma baldurs gate xbox one x cikdi mi yok. Oyun desteği neredeyse bitmiş konsolun
Toxic kişiliğini yaşının küçük olma ihtimâline veriyorum. Series X'den bahsediliyor diye görmüşüm.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,846
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri