Biraz pahalı bence. Biraz daha koy 2100 bandına One X falan al bence.Merhaba Sahibinden GET ile Xbox One S 1 TB alacağım.
Cihaz 5 ay garantili içinde herhangi bir oyun yok.
Alırken nelere dikkat etmeliyim ?
1700 TL ye alacağım.
+1 series s one s den daha iyi ve mantıklıOne S'in oyun fiyatlarını pek bilmiyorum.
Düz bir öneri olacaksa Series S + Gamepass öneriyorum. Oyunlara vereceğin paraya yeni nesil konsol alırsın.
Hem garantisi de olur.
One S'in oyun fiyatlarını pek bilmiyorum.
Düz bir öneri olacaksa Series S + Gamepass öneriyorum. Oyunlara vereceğin paraya yeni nesil konsol alırsın.
Hem garantisi de olur.
Series S ler 3000 TL den başlıyor, benim bütçem Max 2000 TL.+1 series s one s den daha iyi ve mantıklı
Tüm Xbox serisinde oyun fiyatları aynı game Pass alınca zaten birçok oyun birlikte geliyor.One S'in oyun fiyatlarını pek bilmiyorum.
Hem garantisi de olur.
One S de de Gamepass var?One S'in oyun fiyatlarını pek bilmiyorum.
Hem garantisi de olur.
Pazarlıkla One X kovalamaya çalış bence. Normalde fiyatları 2200TL bandı ama 2000e belki bulursun.Series S ler 3000 TL den başlıyor, benim bütçem Max 2000 TL.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tüm Xbox serisinde oyun fiyatları aynı game Pass alınca zaten birçok oyun birlikte geliyor.