Neler Yeni

Xbox one s almalı mıyım?

eNginn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Engin
Konsol almak istiyorum gamepass nedeniyle xbox konsollara daha sıcak bakıyorum ancak one x e çıkacak bütçem yok ve one s de kasma ve fps düşüşleri gibi birkaç şey okudum one s alırsam kasma fps düşüşü gibi problemlerim olur mu ps4 mü almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Konsol almak istiyorum gamepass nedeniyle xbox konsollara daha sıcak bakıyorum ancak one x e çıkacak bütçem yok ve one s de kasma ve fps düşüşleri gibi birkaç şey okudum one s alırsam kasma fps düşüşü gibi problemlerim olur mu ps4 mü almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Fps düşüsü olmaz game pass deki bütün oyunları 30-60 fps de oynarsın,one x almanı kesinlikle daha fazla öneririm ama bütçen yoksa seni 2-3 yıl götürebilecek bir konsol ps4 exculisive yani god of war,last to fast gibi oyunlar seviyorsan ps4 al oyunlar pahalı biraz indirim beklersin yada kutu felan satın alırsın 2. El bu sana ve oynayacağın oyunlara bağlı bence xbox one s al ve yanına game pass le takıl one s i sıfır alıcaksan yeni çikan series s serisinede göz gezdirebilirsin

Mojo jojo

80+ Silver
Ben Exc oyunlar için Ps4 ''Pro'' alırım. Artık alınacaksa Ps4 pro alınmalı. He ps4 slim alınabilir, fakat pro için bütçeyi zorlamaya değer. EXc oyunlar umrunda değilse üzmez bence One S. Ne tip oyunlar oynayacaksın ?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
konsollarda fazla ısınmadan veya eskimesinden dolayı fps düşüşü veya droplar olur
onun dışında olmaz
çnükü oyunlar konsollara özel optimize edilerek o konsola çıkartılır
alabilrsn

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

Avolay

80+ Gold

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler

Ashly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sabri Uçar
Fps düşüsü olmaz game pass deki bütün oyunları 30-60 fps de oynarsın,one x almanı kesinlikle daha fazla öneririm ama bütçen yoksa seni 2-3 yıl götürebilecek bir konsol ps4 exculisive yani god of war,last to fast gibi oyunlar seviyorsan ps4 al oyunlar pahalı biraz indirim beklersin yada kutu felan satın alırsın 2. El bu sana ve oynayacağın oyunlara bağlı bence xbox one s al ve yanına game pass le takıl one s i sıfır alıcaksan yeni çikan series s serisinede göz gezdirebilirsin
Ben Sıfır Xbox One s bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Top Bottom