Neler Yeni

Xbox One S Hakkında

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Ensar
Arkadaşlar bilgisayar toplamak için para biriktiriyorum. Şu an tam 1500 TL param var. Bilgisayar fiyatları malum... Sıfır Xbox One S almayı düşünüyordum Xbox One S 1TB All Digital'in fiyatı 1750 TL'ydi şu an 2800 TL yani sıfırını almam imkansız ikinci el almayı düşünüyorum. 1400 TL'ye aldığı konsolu birkaç ay kullanıp 2000 TL'nin üzerinde fiyat yazanlar var... Bu arada bunu alırsam birkaç ay kullanıp satıp biraz daha para biriktirip bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Birkaç sorum var:

Harici hard disk takıp içine oyunları vs. yükleyebiliyor muyuz?

500 GB yeterli olur mu?

Kullananlar nasıl memnun mu?

Xbox One oyunlarını Xbox One S'de oynayabiliyor muyuz? Örneğin bu oyunu oynayabilir miyim?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eren Bayram
Arkadaşlar bilgisayar toplamak için para biriktiriyorum. Şu an tam 1500 TL param var. Bilgisayar fiyatları malum... Sıfır Xbox One S almayı düşünüyordum Xbox One S 1TB All Digital'in fiyatı 1750 TL'ydi şu an 2800 TL yani sıfırını almam imkansız ikinci el almayı düşünüyorum. 1400 TL'ye aldığı konsolu birkaç ay kullanıp 2000 TL'nin üzerinde fiyat yazanlar var... Bu arada bunu alırsam birkaç ay kullanıp satıp biraz daha para biriktirip bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Birkaç sorum var:

500 GB yeterli olur mu?

Kullananlar nasıl memnun mu?

Xbox One oyunlarını Xbox One S'de oynayabiliyor muyuz? Örneğin bu oyunu oynayabilir miyim?

Oynarsin

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
2-kişiye göre gamepassdeki bütün aaa oyunları yükleyecem falan dersen yetmeyebilir ama normal olarak yeter

3-arkadaşım memnun

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu sorularımı da cevaplayabilirseniz çok iyi olur.

500 GB yeterli olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
1400e mevcutsa bende almak istiyorum satan varsa ulaşsın bana sağlam olması yeterli garanti önemli değil 1200 TL'ye gördüm almadım şuan 3500 1tb şaka gibi....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevabınız için teşekkür ederim. Bu sorularımı da cevaplayabilirseniz çok iyi olur.

500 GB yeterli olur mu?
500 gb konsol 500 gb harddisk yeterli olur oynadıktan sonra silersin

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
one slim' yani daha ince model ve daha iyi
rica ederim

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Ensar
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

YeCeTe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
YeCeTe
6 Yılıık xbox 360 kullanıcısı olarak şunu belirtmeliyim ki online oynamak istiyorsan Xbox live gold alman lazım. Premium abonelik gibi. 12 aylık 200 tl civarıydı. Bunun avantajı her ay 2 xbox 360 a 4 tane de xbox one a oyun hediye ediyor. 12 aylık abonelikte50 ye yakın oyunun oluyor.
Hdd ile oyun atma işi de konsol kırıksa oluyor. Kırık olmayan konsola HDD ye oyun atıp çalıştıman imkansız. Ama HDD ile upgrade yapabilirsin.250 gb yi 1 tb ye uograde edebilirsin. Xbox HDD leri yüksek performanslı olduğu için biraz daha pahalı normal hdd lere göre.
Son olarak one s modelinde HDR ve 4k çözünürlük var arklı olarak. PS4pro ayarında One S

Top Bottom