Neler Yeni

Xbox One S Mi Yoksa Series S Mi

Efe0334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Bulduk
Çok Fazla Bütçem Yok Playstation 4 dü Satmayı Düşünüyorum Game Pass İçin Xbox Almayı Düşünüyorum Playstation Oyunları Pahalı O Yüzden Xbox Düşünüyorum 2-3 Yıl Götürsün Beni Yeter Sonra Upgrade Ederim Sizce Series S Mi Xbox One S Mi Series S in 2. Eli Bile Pahalı Kendi Paramı Kendim Kazandığım Zaman Alırım Ama Ailemi İkna Edersem Belki Series S Almayı Düşünüyorum Sizce 2 Seçenekten Hangisi

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41

Çok Fazla Bütçem Yok Playstation 4 dü Satmayı Düşünüyorum Game Pass İçin Xbox Almayı Düşünüyorum Playstation Oyunları Pahalı O Yüzden Xbox Düşünüyorum 2-3 Yıl Götürsün Beni Yeter Sonra Upgrade Ederim Sizce Series S Mi Xbox One S Mi Series S in 2. Eli Bile Pahalı Kendi Paramı Kendim Kazandığım Zaman Alırım Ama Ailemi İkna Edersem Belki Series S Almayı Düşünüyorum Sizce 2 Seçenekten Hangisi
series s

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
misfit
İmkan varsa kesinlikle Series S almalısın.

Kadir_1987

80+ Silver
Biri ile 1080p de tüm oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Diğerinde ise 2k 120 fps akarsınız.
tabii ki bütçeniz kısıtlı ise bir başkasının lafına göre değil de bütçenize göre hareket etmek durumunuzdasınız.
Bütçeniz olduğunda da s değil de x almak nasib olur inşaallah ;)

Efe0334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Bulduk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biri ile 1080p de tüm oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Diğerinde ise 2k 120 fps akarsınız.
tabii ki bütçeniz kısıtlı ise bir başkasının lafına göre değil de bütçenize göre hareket etmek durumunuzdasınız.
Bütçeniz olduğunda da s değil de x almak nasib olur inşaallah ;)
Çok Saol TV 1080p Zaten Onu Alıcam Galiba Maksat Eğlence Olsun Hele Şu Ekonomide

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ATA
valla kardeşim makineler sağlam xbox tarafında , ps3 kullanıyordum uzun süre önce oyunlar pahalı özel oyunlar hariç para verilmez , geçenlerde xbox 360 son kasasını aldım e versiyon olarak geçiyordu . O bile işimi gördü benim tabi onda 20 tane oyun yüklü geldi gamepass kullanmadım ama . Düzgün bir makina alırsan seni baya idare eder .

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Ones S 2 000 TL'nin üstüne çıkmaz tek kolsa, 2 kolda 2150 TL denebilir. Çok pahalıya satanlar var 0 oyunsa bu fiyatın üstüne çıkmayın.

Bütçe yetiyorsa tabii ki Series S
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para Keşke Olsa :D 2-3 Yıl idare etmez mi ya one s

İmkanım Yok Be Hocam 2-3 Yıl İdare Etmez Mi One S
2-3 yıl daha götürür bence.

Ama çözünürlük 900P olması lazım One S'in. O yüzden göze batabilir.

Fazla fazla götürür merak etme.
Bütçen olduğun da x al ama tamammı :) :)
4k kullanmayacaksa aradaki fiyat farkını vermesi gerektiğini düşünmüyorum

Top Bottom