yaz ortalarinda kutu faturali ve garantili cihazi 6500 e satmistim suanda yine o fiyatlarda oldugunu dusunuyorum cunku series s 9 10 civarinda bulunabiliyor1 tb all digital edition satıp series s almak istiyorum oynadığım 2 oyun var forza horizon 4 ve forza horizon 5 bilgisayarım da var zaten one s ne kadar eder?
6500 e koysam üstüne ekleyip ikinci el series s alsam mis gibi olur vallayaz ortalarinda kutu faturali ve garantili cihazi 6500 e satmistim suanda yine o fiyatlarda oldugunu dusunuyorum cunku series s 9 10 civarinda bulunabiliyor
Tek kol mu çift kol muyaz ortalarinda kutu faturali ve garantili cihazi 6500 e satmistim suanda yine o fiyatlarda oldugunu dusunuyorum cunku series s 9 10 civarinda bulunabiliyor
TekTek kol mu çift kol mu
Acelesi yok 2 aya satılsa yeter6500 e aktif ilanlar da one x var yani senin o fiyata satman uzun sürer ama satarsın hemen satmak istiyorsan 5-6 arasında bir fiyat düşünün
6500 e koyarım muhtemelen6500 e aktif ilanlar da one x var yani senin o fiyata satman uzun sürer ama satarsın hemen satmak istiyorsan 5-6 arasında bir fiyat düşünün