Series S al bence para biriktirip.arkadaşlar xbox one x mi xbox one s mi hangisini almalıyım
s al üstüne monitör al 2k 144hz (BENCE)arkadaşlar xbox one x mi xbox one s mi hangisini almalıyım
ben çok konsoldan anlamıyom ikisinin arasında bir fark varmı yoksa ikiside aynımı ps5 xbox series filan alamayınca bende bunlara yöneldim 1 2 haftadırSeries S al bence para biriktirip.
yok kanka ben combo yapcam hem pc hem konsols al üstüne monitör al 2k 144hz (BENCE)
2.el xbox one x yada xbox one s alınır mı?ben olsam x alırdım ama bütçene bağlı tabi.
Xbox series S yeni nesil bir konsol. Fiyatını tam hatırlamıyorum 4500tl idi galiba.ben çok konsoldan anlamıyom ikisinin arasında bir fark varmı yoksa ikiside aynımı ps5 xbox series filan alamayınca bende bunlara yöneldim 1 2 haftadır
5 K.Xbox series S yeni nesil bir konsol. Fiyatını tam hatırlamıyorum 4500tl idi galiba.
çok temiz, oyunlu ve garantili bulursan alabilirsin.ben çok konsoldan anlamıyom ikisinin arasında bir fark varmı yoksa ikiside aynımı ps5 xbox series filan alamayınca bende bunlara yöneldim 1 2 haftadır
yok kanka ben combo yapcam hem PC hem konsol
2.el xbox one x yada xbox one s alınır mı?
pc güçlümüben çok konsoldan anlamıyom ikisinin arasında bir fark varmı yoksa ikiside aynımı ps5 xbox series filan alamayınca bende bunlara yöneldim 1 2 haftadır
yok kanka ben combo yapcam hem PC hem konsol
2.el xbox one x yada xbox one s alınır mı?
Series S yeni çıkan model. Series X'ten daha güçsüz. One X rakibi. One X almak yerine Series S alman daha iyi olur. SSD var, RTX açabiliyorsun.ben çok konsoldan anlamıyom ikisinin arasında bir fark varmı yoksa ikiside aynımı ps5 xbox series filan alamayınca bende bunlara yöneldim 1 2 haftadır
PC iyiyse PS5 al. Xbox'ta zaten PC'yle aynı oyunlar var. PS5'in dijital modeli 2021'de Türkiye'ye gelecek. 19 Kasım'da çıkacak olan PS5'ten daha ucuz olacak.yok kanka ben combo yapcam hem PC hem konsol