STC1 80+ Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 335 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Enes 3 Aralık 2022 #1 Xbox one almayı düşünüyorum gamepassteki oyunları yani yeni nesil oyunları açıyomu konsollarla fazla bilgim yok o yüzden soruyorum
Xbox one almayı düşünüyorum gamepassteki oyunları yani yeni nesil oyunları açıyomu konsollarla fazla bilgim yok o yüzden soruyorum
silinenuye785438 80+ Titanium Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 25,654 En İyi Cevap 1 3 Aralık 2022 #2 STC1 yazmış: Xbox one almayı düşünüyorum gamepassteki oyunları yani yeni nesil oyunları açıyomu konsollarla fazla bilgim yok o yüzden soruyorum Devamı için tıklayın... Yeni nesil oyunları yeni nesil konsollar açar. Xbox One ile Xbox One oyunlarını oynayabilirsin. Tabi ne kadar yeni nesil o da önemli. Mesela RDR2 yi falan yeni nesilden sayıyorsan onları açıyor.
STC1 yazmış: Xbox one almayı düşünüyorum gamepassteki oyunları yani yeni nesil oyunları açıyomu konsollarla fazla bilgim yok o yüzden soruyorum Devamı için tıklayın... Yeni nesil oyunları yeni nesil konsollar açar. Xbox One ile Xbox One oyunlarını oynayabilirsin. Tabi ne kadar yeni nesil o da önemli. Mesela RDR2 yi falan yeni nesilden sayıyorsan onları açıyor.