Cheazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 720
LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/joystick1000 tl ye alternatif yokki
çinçançon dolu tüm ekipmanlar iyisi var kötüsü var, bakayım bunaAlınmaz bütçe nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/joystick
Nasıl yok biraz araştırma yapmak gerekli
Attığın ürün orijinal değil biliyorsun değil mi? Xbox 360 mı kaldı üstüne 3. Konsol gelecek. Maliyeti 80-90 lira falan muhtemelen getirmesiyle. Benim attığıma çinçançon diyip çakma xbox 360 kolu bakıyorsunçinçançon dolu tüm ekipmanlar iyisi var kötüsü var, bakayım buna
ben ürünün çakmalıgında degılımkı f710 da var bu paralara herrkes kötü diyor ama esasında logtiech yane bu ürünlerde sorun yaşasam garanti bakcak mıAttığın ürün orijinal değil biliyorsun değil mi? Xbox 360 mı kaldı üstüne 3. Konsol gelecek. Maliyeti 80-90 lira falan muhtemelen getirmesiyle. Benim attığıma çinçançon diyip çakma xbox 360 kolu bakıyorsun
F710 berbat fosil kol en kötü çinçançon f710dan daha iyidirben ürünün çakmalıgında degılımkı f710 da var bu paralara herrkes kötü diyor ama esasında logtiech yane bu ürünlerde sorun yaşasam garanti bakcak mı
ayar mayar çekmeden steam fifa oynatır mı usb taktıgımdaF710 berbat fosil kol en kötü çinçançon f710dan daha iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakar garanti ama asıl önemlisi garantilik sorun yaşatmaz logitech gibi