Neler Yeni

Xbox oyunlarında çevrimiçi gizlilik ayarı hatası

Doğukan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Peynirci
Forza Horizon 5 oynarken geçen hafta hiçbir sorun yokken Game Pass satın alıp Black Ops kurmamla beraber, oyunu çevrimiçi oynamama rağmen içeriklere erişemiyorum. Gizlilik ayarlarımdan bahsediyor fakat her şey zaten herkese açık. Profil yaşım 18+. Müzayede ve başkalarının yaptığı modifiyelere erişemiyorum. Steam'den oynuyorum.

Ekran görüntüsü 2024-10-30 215817.png

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
b
Forza Horizon 5 oynarken geçen hafta hiçbir sorun yokken Game Pass satın alıp Black Ops kurmamla beraber, oyunu çevrimiçi oynamama rağmen içeriklere erişemiyorum. Gizlilik ayarlarımdan bahsediyor fakat her şey zaten herkese açık. Profil yaşım 18+. Müzayede ve başkalarının yaptığı modifiyelere erişemiyorum. Steam'den oynuyorum.

Ekran görüntüsü 2024-10-30 215817.png
bu konu yardımcı olabilir belki.

Doğukan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Peynirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
b

bu konu yardımcı olabilir belki.
Burdakileri denedim. Xboxla iletişime geçtim aynı şeyleri önerdi sonuçsuz kaldı. Yedek hesabımı açınca sorun olmuyor fakat yedek hiç bir savem yok. Ana hesabımda girince özelliklere erişemiyorum. Geçen haftaya kadar her şey sorunsuzdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burdakileri denedim. Xboxla iletişime geçtim aynı şeyleri önerdi sonuçsuz kaldı. Yedek hesabımı açınca sorun olmuyor fakat yedek hiç bir savem yok. Ana hesabımda girince özelliklere erişemiyorum. Geçen haftaya kadar her şey sorunsuzdu
Şaka gibi konuda geçen ayarlar zaten açıktı engelle yapıp tekrar açtım düzeldi... Uğraşmadığım halt kalmamıştı.

Son düzenleme:

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka gibi konuda geçen ayarlar zaten açıktı engelle yapıp tekrar açtım düzeldi... Uğraşmadığım halt kalmamıştı.
sorunun çözüldüğüne sevindim. iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,877
Üyeler
161,353
Son üye
Gorkor
Top Bottom