Çözüldü✓ Xbox Series 9. Nesil Gamepad mi almalıyım yoksa 8. Nesil mi?

Zerkavizs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Bütçe
2000
2. El Gamepad almak için ufak araştırmalar yaptım ve hem uyumluluk ve platform bağlantısı açısından hemde oynanış kolaylığından dolayı Xbox Gamepad'leri en iyi seçenek gibi geldi ve bu sebeple biraz araştırma yapıp kendime 2 seçenek çıkarttım, fakat yine de aklımda bir soru kaldı ve burada sizlerden tavsiyelerinizi istiyorum. Sizce Xbox Series X yani 9. Nesil Gamepad ile 8. Nesil arasında önemli bir performans farkı varmı? Yoksa bütçe yükseltmeden 8. Nesil alıp mutlu mutlu devam edebilir miyim? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

çok zorlamayacaksa 9.nesil al geç
Genelde 8. nesilde fiyatı kargo dahil 1500 TL’ye kadar düşürebiliyorum, ama 9. nesilde en fazla 1800 TL’ye inebildim ve kargo dahil de değil. Bir de farklı forumlarda “Xbox alacağınıza Cyclone 2 alın” gibi şeyler yazmışlar. PS4 kolu bile PC'ye bağladığımda çoğu oyunda düzgün çalışmazken, Çin malı gamepad’ler oyunlarla ne kadar uyumlu oluyor gerçekten merak ediyorum.

NOT: ARKADAŞLAR BUNLAR FİKİR EDİNMEK İÇİN SORDUĞUM SORULAR, "ÇİN MALI" DİYEREK KÖTÜLEMİYORUM. PİYASADAKİ GÜZEL GAMEPADLERİN ÇOĞU ÇİN BACKGROUNDUNA SAHİP, O SEBEPLE DEDİM. YANİ KELİMENİN TAM ANLAMIYLA "ÇİN MALI" BUNLAR. KÖTÜ DİYE DEĞİL YANİ. ŞUAN CYCLONE 2 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HATTA. O YÜZDEN GÜLÜCÜK EMOJİSİ ATMAYI BIRAKABİLİRSİNİZ. BİR TEK SİZ BİLMİYORSUNUZ BİR ŞEYLERİ İNSANLAR SİZİN 2 DAKİKADA ÖĞRENDİKLERİNİZİ, AYNI ŞEKİLDE 2 DAKİKADA ÖĞRENEBİLİYOR, TRİPLERE GİRMEYİN LÜTFEN. XD

Son düzenleme:
2. El Gamepad almak için ufak araştırmalar yaptım ve hem uyumluluk ve platform bağlantısı açısından hemde oynanış kolaylığından dolayı Xbox Gamepad'leri en iyi seçenek gibi geldi ve bu sebeple biraz araştırma yapıp kendime 2 seçenek çıkarttım, fakat yine de aklımda bir soru kaldı ve burada sizlerden tavsiyelerinizi istiyorum. Sizce Xbox Series X yani 9. Nesil Gamepad ile 8. Nesil arasında önemli bir performans farkı varmı? Yoksa bütçe yükseltmeden 8. Nesil alıp mutlu mutlu devam edebilir miyim? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Gamesir veya EasySMX gibi markaların alternatiflerine de baktınız mı konsol piyasası çok gelişti malum spesifik olarak Xbox kolu tercih etme sebebiniz nedir?

Genelde 8. nesilde fiyatı kargo dahil 1500 TL’ye kadar düşürebiliyorum, ama 9. nesilde en fazla 1800 TL’ye inebildim ve kargo dahil de değil. Bir de farklı forumlarda “Xbox alacağınıza Cyclone 2 alın” gibi şeyler yazmışlar. PS4 kolu bile PC'ye bağladığımda çoğu oyunda düzgün çalışmazken, Çin malı gamepad’ler oyunlarla ne kadar uyumlu oluyor gerçekten merak ediyorum.
9. nesilde nasıl 1800e kadar inebildiniz ben de gamepad almayı planlıyorum dakat 3000 den aşağı göremedim

Genelde 8. nesilde fiyatı kargo dahil 1500 TL’ye kadar düşürebiliyorum, ama 9. nesilde en fazla 1800 TL’ye inebildim. Bir de farklı forumlarda “Xbox alacağınıza Cyclone 2 alın” gibi şeyler yazmışlar. PS4 kolu bile çoğu oyunda düzgün çalışmazken, Çin malı gamepad’ler oyunlarla ne kadar uyumlu oluyor gerçekten merak ediyorum.
Size cevap yazarken bunu demeniz manidar oldu gerçekten. Gamesir ve EasySMX gibi markalar Xbox'ın kollarını geçeli baya oluyor. Özellikle Cyclone 2 dünyada 50 dolar bütçe ile satılan en iyi Gamepad olabilir.

İkisi de değil. Stick drifte yatkın kollar bunlar. Bence bigbig won gale hall alın bu fiyata

Gamesir veya EasySMX gibi markaların alternatiflerine de baktınız mı konsol piyasası çok gelişti malum spesifik olarak Xbox kolu tercih etme sebebiniz nedir?
Xbox kolu tercih etme sebebim aslında birkaç videodan ve kendi tecrübemden gördüğüm için, yani çok da bilgim yok. Diğer gamepad'lerin Pc ile uyumlu olmaması. Yani ben Pc'ye Dualshock bağladığımda bile doğru düzgün, çoğu oyunla çalışmıyor ama Xbox gördüğüm tüm videolarda uyumluluk yönüyle bahsediliyor ve Microsoft'un kolu olduğundan akıl yürütüp niyeyse bir güvendim sonuçta damlar Pc platformunun sahibi denilebilir. Tabi cahilliğimin de farkındayım o yüzden acil bir kararla kötü bir ürün satın almak da istemiyorum.

Aynı uyumlulukta. Hatta uyumları daha bile fazla

Aynı uyumlulukta. Hatta uyumları daha bile fazla
Ciddi misiniz hocam? e bu Youtuberlar niye Xbox'ı gereksiz övüyorlar o zaman, sponsorluk için falan herhalde. O zaman hangi Konsolu almam daha uygun olur şimdi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9. nesilde nasıl 1800e kadar inebildiniz ben de gamepad almayı planlıyorum dakat 3000 den aşağı göremedim
2. el letgo ve sahibindende pazarlık ile indiğim fiyatlar bence sizde bulabilirsiniz sadece biraz gezinin direkt en üst ilanlara bakmayın derim ama bir bu konuda yazılanları okuyun çünkü sanırım Xbox yerine tercih edilebilecek gamepadler mevcutmuş.

Ciddi misiniz hocam? e bu Youtuberlar niye Xbox'ı gereksiz övüyorlar o zaman, sponsorluk için falan herhalde. O zaman hangi Konsolu almam daha uygun olur şimdi?
Genelde bilmemezlikten dolayı övülüyor. Eğer xbox konsolunuz yoksa bu kolları almak mantıksız. Bütçeniz 2000 mi yoksa ne kadar çıkabilirsiniz? Önereceğim kollar drift yapmayacak kollar olacak

2. el letgo ve sahibindende pazarlık ile indiğim fiyatlar bence sizde bulabilirsiniz sadece biraz gezinin direkt en üst ilanlara bakmayın derim ama bir bu konuda yazılanları okuyun çünkü sanırım Xbox yerine tercih edilebilecek gamepadler mevcutmuş.
Benim aklımda aslında dualsense vardı triggerlarından dolayı. Dualsenseyi gamepasste falan kullanılabiliyor mu peki biliyor musunuz

Size cevap yazarken bunu demeniz manidar oldu gerçekten. Gamesir ve EasySMX gibi markalar Xbox'ın kollarını geçeli baya oluyor. Özellikle Cyclone 2 dünyada 50 dolar bütçe ile satılan en iyi Gamepad olabilir.
Arkadaş “Cyclone 2 alın” deyince ben de düşündüm. Çünkü sadece bir kol bağlamak için iki ayrı program kurmak, oyuna girmeden önce üç dakika uğraşmak gibi şeylerle vakit kaybetmek istemiyorum. Fifa gibi oyunlarda çoğu gamepad zaten çalışıyor ama ben aynı zamanda hikayeli oyunlarda — ne bileyim Witcher, Cyberpunk 2077 gibi — sorunsuz çalışacak, hatta Rainbow Six gibi oyunlarda bile kullanabileceğim bir gamepad arıyorum.

Benim aklımda aslında dualsense vardı triggerlarından dolayı. Dualsenseyi gamepasste falan kullanılabiliyor mu peki biliyor musunuz
Hocam ben PlayStation kollarının herhangi birinin PC’de stabil çalışabildiğine inanmıyorum, artık inanmak da istemiyorum. Çünkü PS sahibiyken bile kollarımı PC’ye bağlayıp oynayamıyordum ve çoğu oyunda garip bir his veriyordu. Yani artık düzeltseler bile almaktan çekinir oldum. Konsol olarak iyi ama platformlar arası kullanımını hiç beğenmiyorum.

Genelde bilmemezlikten dolayı övülüyor. Eğer xbox konsolunuz yoksa bu kolları almak mantıksız. Bütçeniz 2000 mi yoksa ne kadar çıkabilirsiniz? Önereceğim kollar drift yapmayacak kollar olacak
Aslında 2k maks. bütçe olarak koydum, çünkü şuan işten çıkmış durumdayım ve bir işe girene kadar yüksek bütçe bir ürün almaktan çekiniyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri