Uchiha Madara
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 395
Merak ettim pc almazsam alacağımda acaba alan varmı? VARSA tecrübelerini anlatabilirmi bide ekleyebilirse fotoğraf ekleyebilirmi?
Var ama ben değil bir arkadaşım gears serisinine bayılıor benim tlou ya bayıldığım kadar o almıştı ama kanada da yaşıyor çok yakın değiliz ama konuşuyoruzMerak ettim pc almazsam alacağımda acaba alan varmı? VARSA tecrübelerini anlatabilirmi bide ekleyebilirse fotoğraf ekleyebilirmi?
Pp sine ve banner ına bakarak bile anlayabilirsin xbox almayacağını
forum.donanimarsivi.com
Series X sahibi.Pp sine ve banner ına bakarak bile anlayabilirsin xbox almayacağını![]()
Series X kullanıyorum, fanboy değilimPp sine ve banner ına bakarak bile anlayabilirsin xbox almayacağını![]()
ANladım.Komik. Series X kullanıyorum, fanboy değilimPS4 de kullanıyorum, onun için o kulüpteyim.
Hangi oyunları oynuyorsunuz?Series S kullanıyorum, şimdilik memnunum.
Çok oyun var şimdi. Mesela BF5, Star Wars : JFO, Gears 5, Halo 5, Forza Horizon, FIFA 20. Hepsi Gamepass Ultimate'den indi.Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Bende ps5 isterdim ama çok pahalı bence o yüzden ps4 slim alacaktım fakat forumda denilene göre az bir ömrü kalmış o yüzden series s almaya karar verdim yani ps4 slim sıfır alacaktım denilene göre max 1.5 yılı kalmış aslında uncharted gibi serilerini seviyordum ama alacağım ürün sıfır olacak o yüzden ps4 slim'in ömrü 1-2 yıl olduğu için series s alacağım.Series X kullanıyorum, fanboy değilimPS4 de kullanıyorum, onun için o kulüpteyim.